HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (605/1662) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2010. Augusztus 06., 14:00:25 ---A Spider-Man vs. Thor és Wolverine vs. Captain America Hulkos sztorik második részétől nem vártam túl sokat az első után, de még annál is rosszabbak lettek. Hátborzongatóan rosszak. Ezekhez képest a One More Day kiváló.

--- Idézet vége ---
Nem is igaz, a CA vs Wolv második részében volt értékelhető epizód. Az F4-es rövid történet.  :D Lény új sminkjén kifeküdtem.  :hehe:

zozi56:
Inner Circle: én ezekben... csak a képeket néztem meg. :) Sejtettem, hogy a történetet kér lenne elolvasni.

Gorgonita: ezt az interjút én is most olvastam a napokban. Valamilyen játékos oldalon (gamestar?), ahová véletlenül keveredtem, a képregényes fórumtémában találtam a linket, ha jól emlékszem.

Gorgonita:
Na úgy látom a Shadowland lesz a Marvel Titkos Hatosa. Legalábbis abból a szempontból, hogy továbbviszi a megkezdett ötleteket (egy darabig), miközben a fő címek visszarendeződnek magzati állapotukba, mintha mi-se történt volna. A Bullseye one shot is elmenős volt hozzá.

Egyébként valahol olvastam egy pár sort a Watchman szerzőjétől. Kinek véleménye szerint a szuperhős történetek régen fantáziadúsabbak voltak. Példának Supey kutyáját és üvegbe zárt városát hozta fel. Azóta a zsáner betokosodott a Whatchman és Authority alapkonfliktusába. Azért ebben van valami.

Régen az F4 bolygózabáló meg  élő bolygó gonosztevőkbe futott. Amazon elcsábított minden új Avengers tagot. De még a tartalékosokat is. Mert erre is volt idő, meg jutott panel. Ma meg mindenhol az a téma, hogy melyik hős sodródott a sötét oldalra. Most épp Matt húzza a rövidebbet. De a fókuszváltás miatt (kevésbé elhasznált karakterek) még aránylag szórakoztató.

Inner Circle:
A Spider-Man vs. Thor és Wolverine vs. Captain America Hulkos sztorik második részétől nem vártam túl sokat az első után, de még annál is rosszabbak lettek. Hátborzongatóan rosszak. Ezekhez képest a One More Day kiváló.

zozi56:
Nekem is tetszett. Bár a történet közben nem lehetett nem a Terminátorra gondolni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése