HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Amondin:
--- Idézetet írta: Farek - 2011. Január 13., 19:52:54 --- Szegény Amondin, ha ezt meglátja... :D
--- Idézet vége ---
Ahhh, a végén kiderül, hogy skrull, csak nagyon jó az álcája, vagy visszaragasszák a fejét, és az agy magától működésbe áll. Vagy kiderül, hogy csak álmodtra az egészet. Vagy kirúgják azt aki ezt írta, és kitalálnak valami más magyarázatot. :D
Amennyire a Marvelt ismerem mégha meg is ölték a Kapitányt pár szám, és újra látjuk, amint az Őrszem fejét tépi le bosszúból. Aztán meg az őrszemről is kiderül, hogy skrull... :whistle:
zozi56:
Aha, a mostaniban volt. Én is megakadtam olvasáskor, hogy miért emelte fel a karját, ha úgyis alulról akarta lefejezni.
Ez egy nagyon jó füzet volt ám. :)
Farek:
--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Január 13., 19:35:18 ---Fareknek szeretettel. :)
--- Idézet vége ---
Kösz, bár azért ennyire nem vagyok Kapi ellenes. Szegény Amondin, ha ezt meglátja... :D
Ez a mostani WI-ből van?
Egyébként csak nekem tűnik felvágósnak az Őrszem? Hiszen a 3. képen még a felemelt kezében tartja a pajzsot, hogy lecsapjon vele, majd pedig a 3-4. képek között egy villámgyors mozdulattal levitte azt, és alulról felfelé nyisszantotta le Kapi fejét... ;D
Vagy ez is olyan, hogy a gyorsan forgó kocsikerék úgy tűnik, mintha visszafelé forogna? :lol:
zozi56:
Fareknek szeretettel. :)
talgaby:
Pedig már reménykedtem, hogy megtaláljuk a Marvel ASGBADGAT-megfelelőjét.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése