HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (594/1662) > >>

talgaby:
Szerintem te a Mightyval kevered. Már csak azért is, mert a Secret a Siege után indult és Brubaker viszi.

zozi56:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2011. Január 31., 09:06:03 ---úgyhogy ha már Avengers, akkor a Secret-et tudnám ajánlani, esetleg az Academy-t, még akkor is, ha utóbbi egyelőre nem ér fel az Initiative-vel.

--- Idézet vége ---
A Secret Avengerst olvastam egy darabig a Dark Avegnersszel párhuzamosan (mintha lett volna egy közös történetük is, amiben Árésznak fontos szerepe volt), de aztán elég gyorsan beleuntam. Az Initiative-ről meg még a WWH idejéből vannak rossz emlékeim, bár csak egy-két számot láttam.

Az Infinity Gauntletet amúgy még pont nem olvastam, inkább megnézem akkor azt. :)

Inner Circle:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Január 28., 21:25:39 ---A Geekzen az Avengers bekerült a legjobb tavalyi ongoingok közé. Tényleg ennyire jó?

--- Idézet vége ---

Nem.
Ragozhatjuk, de a lényeg ez marad :D Az első széria olyan volt, mint egy elfáradt, sokadik Infinity Gauntlet: nagy csaták, millió karakter, zúzás, halál, amit akarsz. Bár igazság szerint a legeslegvégén volt egy jó kis csavar, ami visszautalt a legelejére, de mivel közben olyan sok, olyan rossz dolog történt, az ember már el is felejtette, hogy mi történt a legelején. A második széria meg TÉNYLEG egy elfáradt, sokadik Infinity Gauntlet.
Nekem a New Avengers se nagyon jött be (bár Squirrel Girltől leestem a székről :D ), úgyhogy ha már Avengers, akkor a Secret-et tudnám ajánlani, esetleg az Academy-t, még akkor is, ha utóbbi egyelőre nem ér fel az Initiative-vel.

Genzo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Január 28., 22:08:43 ---Genzo: A Flashpoint miatt. Valami olyasminek ígérkezik, mint a HoM, csak most a senkit se érdeklő Villámok miatt.

--- Idézet vége ---

Értem, köszi. Azért a borítók pofásak, ezzel az egyszerű kinézettel.

talgaby:
Genzo: A Flashpoint miatt. Valami olyasminek ígérkezik, mint a HoM, csak most a senkit se érdeklő Villámok miatt.

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Január 28., 21:25:39 ---A Geekzen az Avengers bekerült a legjobb tavalyi ongoingok közé. Tényleg ennyire jó?
--- Idézet vége ---
A tengerentúliak szerint nem igazán. Ha így folytatja, bele fog olvadni a New Avengersbe, mert a B csapat már most népszerűbb.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése