HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (592/1662) > >>

Genzo:
Most olvasom a cikket, hogy Johnny Storm halála után Pókember csatlakozik a Fantasztikus Négyeshez, és más lesz a nevük ezentúl, hogy továbbra is stimmeljen az FF rövidítés.
Itt a cikk amúgy: http://www.comicvine.com/news/spider-man-joins-the-ff/142807/

És még új szerkót is kapott. Ti mit szóltok hozzá? Szerintem jobb lett volna egy új hőst kitalálni, vagy valami kevésbé népszerűt bekeverni a bandába, nem pont Pókit. De meglátjuk mi sül ki belőle az FF#1 után.

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: zoli - 2011. Február 05., 16:01:46 ---ÜDV,találtam a Comic Vine-n,egy jó kis cikket arrol,hogy ki a legjobb Superman klon ,vagyis koppintás :) ;) :D :brow:.Felsorolják többek közt pl, Hyperiont,Marvel Kapitányt,Sentryt, Prime-t akinek a szerelése,szerintem hasonlitt a régi  VIM-es dobozra ;) ;D :hehe:. MR Majestic -et stb stb  :) ;) :brow: ;D :hehe: :worship:

--- Idézet vége ---

Szerintem Mighty Mouse   :)

talgaby:
Lassan le kell csekkolnom. Lehet, hogy a Marvel ezzel megcsinálja a saját ASGBADGAT-ját? Bár ahhoz nem késik elég sokat.

Inner Circle:
Folytatódik a Wolverine: The Best There Is a harmadik számmal! A kérdés továbbra is az, hogy lehet-e rosszabb? A némiképp elviselhető jegyeket mutató második rész után ismét egy rettenetes, olvashatatlan darabbal vágnak vissza az alkotók. Én három oldalt hagytam ki belőle, annyira unalmas és érdektelen volt, DE!!! Nehogy azt higgyük, hogy ezek a részek a legrosszabbak, mert a kaszabolós részekhez képest ezek igazság szerint még jónak mondhatók!
Rettenetes!

zoli:
ÜDV,Prime koppintása pedig .......MIGTHY MAN...,még a szerkojuk is hasonló :) ;) ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése