HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (589/1662) > >>

zoli:
Üdv, na akkor bocsi.... i sorry ,CSak  arra akartam célozni hogy,azért képregényes vicc, mert Poki biztos felvenne -e egy ilyen fehér ruhát.Ami könnyen piszkolodik, és valami kémiai kötés jelek is vannak a ruháján.Söt szegény már megint kezd túl tápos lenni, pl már minden bandában benne van.Amióta alaposan elbántak vele,vagyis   megszüntették a házasságát, azóta túl sok olyan történt vele aminek talán nem kellet volna.Nem lehetne vissza csinálni,pl megint meg nösülhetne újra ebben a történet vonalban is ....Ó JAJ ...DE..amilyenek ezek a mai történetek,lehet hogy nem Mary Jane lenne a felesége hanem pl Debra Withman

zozi56:

--- Idézetet írta: rolinev - 2011. Február 12., 19:09:21 ---Már kérdezni akartam, de nincs lekorlátozva a smilek száma?

--- Idézet vége ---
Nincs. Erre nem akartam feltenni külön plugint, meg a korlátot is nehéz belőni, hogy jól használható legyen (a smileyk számának korlátját a hozzászólás hosszának függvényében kellene belőni).

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Február 12., 19:12:16 ---Nem. Létezik egyáltalán olyan fórummotor, amiben ez lehetséges?

--- Idézet vége ---
Persze.

zajrus:
Szerintem valahova tuti csináltak hasonlót... sok helyen büntetik az ilyet...

talgaby:
Nem. Létezik egyáltalán olyan fórummotor, amiben ez lehetséges?

zajrus:
Már kérdezni akartam, de nincs lekorlátozva a smilek száma?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése