HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (587/1662) > >>

zozi56:
Lehetne. Én nagyon sokáig arra számítottam, hogy felébred, és azt mondja, csak álmodta az egészet. :)

gabo:
Akkor ez egy alternatív univerzumban játszódó történet is lehet!

zozi56:
A különbség a Sentrys dolog meg a Pókemberes között, hogy az előbbinél megtörtént dolgokat feledtettek el az emberekkel, az utóbbinál pedig megváltoztatták a történelmet.

gabo:
Nem is tudom elképzelni, hogy milyen lehet az a Pókember amelyiket ugymond "visszaállították"!? Ez egy hülyeség! Az egész Marvel univerzum elfelejtett mindent??? Ez olyan Sentry effektus lenne???? Csak azzal a különbséggel, hogy róla mi sem tudtunk, de azt igen, hogy a Pókember milyen volt! Szeríntem egy idő után visszaállítják az egészet, egy nagyszabású értékelhetetlen 2 évig tartó crossoverben!!!!  ;D

zoli:
ÜDV. Megtaláltam A  GEEKBLOG-ot többé,kevésbé egyet értek avval  amit Pókember lassú kivégzéséröl  irt .Szerintem is hülyeség azaz indok hogy ,azért kellet  megszüntetni Peter házzaságát  mert 1,A fiatal olvasok nem tudnának azonosulni  egy nős Pókemberrel .CÖCÖCÖ..2. Pókembert a házassága csak akadályozza a kalandokban .NA NE MÁ .Hát póki mégis csak egy harminc körüli felnött férfi  ,menyivel jobb igy hogy szingli...Azzal nem értek egyet hogy talán jobb lene ha May néni meghal,inkább lehetett volna mondjuk az hogy lebénul  és toló kocsis  lesz.Ebböl az állapotából  még fel is épül hetet  volna ,mondjuk MR Fantastic segitségével.És  az öreg JJJJJJJ helyet ,mondjuk  vissza hozták volna  a tolókocsis  Nathan valahogy....SZerintem ő egy szinpatikus  figura volt,kár volt kicsinálni .HIszen az eredeti történet vonal szerint is kedvelték egymást May nénivel .ÉS Peter házassága is marad hatott volna.Tehát valami köztes-másféle megoldás is lehetett volna.Különben is  honan a fenéböl került elö JJJJJ apja :nemtudom: :headscratch: .Hol volt idáig

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése