HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (585/1662) > >>

zozi56:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Február 20., 12:06:58 ---A különbség a Sentrys dolog meg a Pókemberes között, hogy az előbbinél megtörtént dolgokat feledtettek el az emberekkel, az utóbbinál pedig megváltoztatták a történelmet.

--- Idézet vége ---
Hopp, most jöttem rá, hogy féligazságot írtam. Ez a fenti a házasságra vonatkozik. Pókember kilétét illetően ugyanolyan volt a dolog, mint Sentrynél.

--- Idézetet írta: gabo - 2011. Február 20., 23:03:29 ---Mondjuk kiváncsi vagyok, hogyan oldotta meg a Marvel ezt az elfelejtős dolgot, ennek minden címre és szereplőre hatással kell lennie!

--- Idézet vége ---
Volt is hatása, bár nem valami nagy. Az F4-gyel volt egy közös története is ezzel kapcsolatban.

gabo:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Február 20., 22:51:41 ---A magyar kiadás pedig, ha eljut eddig, csak a legjobb (legkevésbé rossz?) történeteket fogja tartalmazni, nem minden szemetet. Kaine majd kiválogatja.

--- Idézet vége ---

Úgy legyen!!! Mondjuk kiváncsi vagyok, hogyan oldotta meg a Marvel ezt az elfelejtős dolgot, ennek minden címre és szereplőre hatással kell lennie!

zozi56:
Jó darabig havi 4 Amazing jelent meg (nem voltak mellette más Pókember-sorozatok), ezért lett ilyen magas most a sorszám. De most mintha visszavettek volna a tempóból.
A magyar kiadás pedig, ha eljut eddig, csak a legjobb (legkevésbé rossz?) történeteket fogja tartalmazni, nem minden szemetet. Kaine majd kiválogatja.

gabo:
654?????????  Már ennyi résznél tart kint a Pókember???? Már több mint 100 része megy ez az elfeledett dolog??? Nem tudom még fogom-e olvasni (szeretni) ha elér a kiadás addig! Nem vagyok kibékülve vele!

talgaby:
Flash Thompson May néni mellett a legrégebbi visszatérő karakter az ASM-ben, talán már az AF15-ben is benne volt. Elég érdekes dolgok történtek a karakterrel az elmúlt elég sok évben. A lába elvesztése az erőltetebbek közül való (vagyis csak iszonyat, fájdalmasan bénán van megírva, de ha jól emlékszem, ez nem csoda, mert Guggenheim).

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése