HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (583/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: rolinev - 2011. Február 22., 17:05:50 ---Bosszú Angyalok elötti Bosszú Angyalok...

--- Idézet vége ---

De hát már volt egy 50-es évekbeli Avengers csapat, akiket mindenki elfelejtett, de valami időviharban vagy mifenében egyszer csak előkerültek. Az Atlashoz volt valamilyen közük. Vagy az csak What if volt?

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: talgaby - 2011. Február 22., 17:19:28 ---Á, amikor az ember már azt hinné, Bendis nem tudja tovább erőszakolni a Marvel-történelmet... szeretem, hogy mindig képes meglepni a lehető legnagyobb ökörségekkel. Tehát a Secret Warriors alapján összesítve: A Hidra, ami nem mellékesen legalább 100 éve uralja a világot, csak még ők se tudtak róla, megalapítja a SHIELD-et, amin keresztül megalkotják a Bosszú Angyalai tervezetet. A végén kiderül, a náciknak köszönhetünk minden jót a világon és ők védenek meg minket minden rossztól.
És Alonso úgy határozott, az eddig független X-eket ha beledöglenek is, integrálni fogják szervesen ebbe a világba.
Miért is akarok én még Marvelt olvasni?

--- Idézet vége ---

Hát én még szerencse,hogy nem pazaroltam az időmet ilyen  baromság elolvasásával

talgaby:
Á, amikor az ember már azt hinné, Bendis nem tudja tovább erőszakolni a Marvel-történelmet... szeretem, hogy mindig képes meglepni a lehető legnagyobb ökörségekkel. Tehát a Secret Warriors alapján összesítve: A Hidra, ami nem mellékesen legalább 100 éve uralja a világot, csak még ők se tudtak róla, megalapítja a SHIELD-et, amin keresztül megalkotják a Bosszú Angyalai tervezetet. A végén kiderül, a náciknak köszönhetünk minden jót a világon és ők védenek meg minket minden rossztól.
És Alonso úgy határozott, az eddig független X-eket ha beledöglenek is, integrálni fogják szervesen ebbe a világba.
Miért is akarok én még Marvelt olvasni?

zajrus:
Húha egy előtt kimaradt... nah szal : Bosszú Angyalok elötti Bosszú Angyalok... nah kb ezt szűrtem le... Nick Fury életpályáját boncolgatva gondolom kicsit bele retconoltak itt ott a szokásos marvel történelembe :)

Itt a cikk : http://www.comicvine.com/news/off-my-mind-rewriting-historythe-first-avengers/142841/

Farek:
Én is együtt kérdezem zozival, csak kicsit kevésbé cizelláltan: Ez mi a csöcs????

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése