HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2016. Június 08., 19:42:35 ---Az már 10 éve volt? Egek!
--- Idézet vége ---
Bizony, lehet nosztalgiázni... itt kezdődött minden, hónapra pontosan 10 éve:
http://forum.halozsak.hu/index.php/topic,7.msg9758.html#msg9758
Először nem értettem, mi volt ez a sok káromkodás akkoriban... ;D aztán rájöttem, hogy ez eredetileg a waddafakk topik volt :badteeth:
Gorgonita:
Az már 10 éve volt? Egek!
Én is csak a főminit olvasom.
Farek:
--- Idézetet írta: Micho - 2016. Június 07., 23:06:43 ---Na mindegy, egyelőre követem tovább... Ha valaki akar kis összefoglalókat írni a tie-in-ekről, ahogy 10 éve tettük az eredeti CW alatt, az ne fogja vissza magát :nezze:
--- Idézet vége ---
Az mennyire jó is volt!
Micho:
Civil War II/1
Az alapszitu nekem kicsit sántít. Itt van ez az Ulysses gyerek, aki előre látja a jövőt, és ezt mindenki olyan különlegesnek találja, mintha erre senki más nem lenne képes a Marvel univerzumban :rolleyes: Ráadásul Starktól inkább vártam volna azt, hogy kiaknázza a lehetőséget, ha már olyan innovatív dologról van szó.
A végén a rhodey-s dolgot meg mintha nemrég láttuk volna egy filmben? :cool:
Na mindegy, egyelőre követem tovább... Ha valaki akar kis összefoglalókat írni a tie-in-ekről, ahogy 10 éve tettük az eredeti CW alatt, az ne fogja vissza magát :nezze:
Gorgonita:
--- Idézetet írta: Sepi - 2016. Június 07., 14:31:07 ---Végülis tényleg milyen nagy detektív Batman. 75 év után rájött, hogy valójában három különböző emberrel verekedett, amikor Jokerrel harcolt. :dry:
--- Idézet vége ---
Gondolom nem tűnt fel neki, hogy kettőt már bevitt, egy meg még mindig kint rohangál. ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése