HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (566/1662) > >>

Asys:
Kezd már kicsit idegesítővé válni a Marvel-nál a különböző (jó és rossz) karakterek ,,nemváltása''!  :dry:
Értsd: lassan már mindenkinek van női verziója...  :rolleyes:
Női Oktopusz Dr., Skorpió, Célpont, Fekete Párduc, stb.
Sinister-nél még érthető, klónozta magát! (Tényleg Rozsomák fiával, Daken-nel jár?)  :blink:
De Loki, ő pl., hogy lett nő???  :badteeth:

zozi56:
Én se értettem, miért volt ott, ahogy azt sem, hogy mi az a hely, ahol tüntetnek, illetve hol lehet arról olvasni. Így aztán úgy vettem, hogy a stanfordi katasztrófa helyszíne.
Viszont nagyon bejött a tüntetés utáni döbbenet a hősök részéről, hogy nem állt mögötte semmilyen szupergonosz, az emberek maguk viselkedtek így.

Zigota:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Április 07., 20:52:35 ---Elolvastam a Fear itself prológusát és első részét, másra számítottam.

--- Idézet vége ---

Hát én is, egy jó kis régimódi történetre számítottam. Lehet még belőle valami, majd meglátjuk. Ez a demonstrációt az elején nem igazán érettem, szerintem semmilyen célt nem szolgált.

Inner Circle:
Én meg a Best there is ötödik részét olvastam, és megtört szívvel jelentem, hogy ez már egyáltalán nem olyan mérhetetlenül pocsék, mint a többi. Nem is jó, persze, de hát így mi értelme van az egésznek? Közepes történetből rengeteg van, gyengéből is, a borzalom ilyen szintje viszont unikum volt... talán a hatodik rész megint kiemelkedően iszonyú lesz? Remélem!

zozi56:
Elolvastam a Fear itself prológusát és első részét, másra számítottam. Egyrészt azt hittem, Phoboszról fog szólni, másrészt nem gondoltam volna, hogy az aktuális politikai helyzet ennyire megjelenik benne, mint amennyire az első rész elején.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése