HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Wearwolfff:
A DC kiadó Birds of Prey csapatának van már valami honosított neve?
Az hogy Ragadozómadarak elég hülyén hangzik szerintem.
Jolly Jack:
Végül csak Ivan Reis és Joe Prado lett az új Aquaman sorozat két befutó rajzolója. Tony Daniel pedig még egy évig marad a Batman címnél. Steve Scott lesz a beugró rajzoló, aki a Batman Confidential 49. számában már bizonyította tehetségét. David Finch Sötét Lovagja kéthavi megjelenésű lesz. A 4. számtól kezdve Jason Fabok is besegít a rajzolásba, nem véletlenül, hiszen a stílusuk hasonló, lásd a Superman/Batman 71. számát. Az előzetes információkkal ellentétben csak folytatódik Slade és Titánjainak (árulóinak) kalandjai, csak azt nem értem, hogy miért?
Közben gőzerővel nyomul a DC a Flashpoint-tal. Még szerencse, hogy a minik és a tie-in-ek később íródtak, az akkor már kész történethez, így a főmini olvasása bőven elég lesz, ráadásul semmilyen előismeret nem kell hozzá. Az azért vicces, hogy Geof Johns a megannyi cím közül Brian Azzarello és Eduardo Risso: Batman - Knight of Vengeance, Sterling Gates és Oliver Nome: Kid Flash Lost című minijét, valamint Dan Jurgens Booster Gold füzeteit emelte ki. Az viszont nem hangzik rosszul, hogy Johns a Flashpoint történetét egy klasszikus Brave and the Bold sztorihoz hasonlította, Batman-nel és Flash-sel a főszerepben. Továbbá Cyborg is fontos szerephez jut majd a miniben. Andy Kubert pedig életbiztosítás egy ilyen event-hez Johns elmondása szerint, főleg hogy már a negyedik részt rajzolja.
Azért a korábban említett "körítés" mellett Tony Bedard és Ardian Syaf: Emperor Aquaman, Jimmy Palmiotti és Joe Bennett: Deathstroke and the Curse of the Ravager, J.T. Krul és Alejandro Gilardo: Deadman and the Flying Graysons, Scott Snyder, Lowell Francis és Gene Ha: Project Superman, valamint Scott Kolins: Citizen Cold című minijébe is bele olvasok majd, mert érdekes olvasmánynak tűnnek.
Nem tudom, hogy eredetileg is az volt Johns terve, hogy visszahozza a Mocsári Lényt a feledés homályából, mindenesetre jó újra látni az őszi közös Batman kaland óta. Csak aztán a befejezést el ne barmolják. A Generation Lost végére is kíváncsi leszek, mivel Judd Winick elárulta, hogy Max Lord nem hal meg a történet végén. Szerencsétlen Paul Cornell; pár hónapja a szerkesztők Lex Luthor-t sózták rá, most meg Doomsday karakterét. Azért ebből a helyzetből nehezebb lesz kimásznia, mint Luthor-ral. :rolleyes:
Asys:
Nemrég álltam neki a Wolverine Origins olvasásának! Tényleg nem nagy eresztés a sorozat... (Ahogy a Twelve story sem! Pedig nagy reményeket fűztem hozzá...) :dry:
Rengeteg visszaemlékezés van benne, többek között olyanok is, amiket már valahol (régebbi X-számokban pl.) olvastam...
Most tartok az Original Sin-es részeknél!
Daken mindenesetre érdekes karakter! Mondjuk Romulus sem kutya...
(Most már Logan-nek is van gonosz fia és klónja egyszerre, ahogy Kábelnek!) :badteeth:
Tudom, Tyler már nem él; bár, ki tudja... :brow:
Inner Circle:
A New Avengers lassan átveszi a néhai Wolverine Origins-től a "Legfölöslegesebb képregény" címet. Ha már kell egy ilyen langyos sárban tapicskolós Avengers képregény, akkor legalább vegyék ki belőle Pókembert és Rozsomákot. (Egyúttal mehetnének az Avengersből is.) És még csak Squirrel Girl-es poénok sem voltak benne :badteeth:
Inner Circle:
It's nutcracking time!!!
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése