HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (560/1662) > >>

BuB:

--- Idézetet írta: FZoli - 2011. Április 28., 20:32:15 ---Tegnap elolvastam a Brightes Day befejező részét. Nos, őszintén szólva valahogy mást vártam. Nem igazán tudom megmondani mi a hiba benne, de valahogy nem volt igazi. Szegény Deadmannel csúnyán elbántak. Oké, a karakter lényege veszett volna ki, ha simán élve marad vagy meghal, de ezt mégis csak kib*szásnak érzem. Olyan nagy dolog lenne, ha egy DC képregényben lenne normális szerelmespár? :D

--- Idézet vége ---
Valahogy én az egész BD-t tök feleslegesnek érzem így az utsó rész után, vagyis, nem kellett volna ezt 24 részig húzni, simán lemehetett volna az egész 10be, vagy még annyiban se, és ezt a sok kavarást meg mellébeszélést simán kilehetett volna hagyni, mert így most nagyobb a füstje mint a lángja az egésznek...
Amúgy én Sheirát jobban sajnáltam. :-\

Micho:

--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2011. Április 30., 19:20:40 ---Na és amikor Amerika Kapitány visszadobta és Nomád lett. Az azért nagyobbat szólt.

--- Idézet vége ---

ja. amúgy muterom uncsitesója ott az egyik hírszerkesztő, ma is láttam a nevét kiírva... de esküszöm, nem én szállítottam a sztorit  :lol:
biztos van ott egy geek valahol.

Ben Reilly:
Na és amikor Amerika Kapitány visszadobta és Nomád lett. Az azért nagyobbat szólt.

Micho:

--- Idézetet írta: FZoli - 2011. Április 24., 18:37:12 ---Remélhetőleg az Action Comics 900. számában minden értelmet nyer.

--- Idézet vége ---

az imént mondták be az RTL Híradóban(!), hogy az AC #900-ban az Acélember lemond az amerikai állampolgárságáról.   :blink:

Predash:
Ba***eg, pedig a google találat is kihozta az első oldalon, csak nem néztem a címét, és rá se nyomtam.  :-X :-X Én kérek elnézést.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése