HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (559/1662) > >>

Inner Circle:
Felfigyeltem egy apróságra az új Moon Knight 1-ben: Amerika Kapitány a régi szerkóját viseli, a szeme kék (Bucky-é barna) és a Holdlovag azt mondja neki, Rozsomáknak és Pókembernek, hogy "You made me an Avenger". Ezt persze értheti úgy, hogy úgy általában az Angyalok bevették maguk közé, de sokkal inkább hangzik úgy, hogy személyesen TE csináltál belőlem Angyalt; amit persze Steve-nek mondana.
Aztán kiderült, hogy a Captain America júliusban újraindul az 1. számmal, amin szintén a régi cuccban pompázik a Kapitány, és Bucky jövője egyes vélemények szerint nem túl fényes:
http://www.comicvine.com/bucky-barnes/29-40470/the-death-of-bucky-barnes/92-607904/
Szóval a Moon Knight már a Fear Itself után játszódik?...

Predash:
Persze, velem együtt a 6 mozinézőből csak 3 maradt bent. :D De az egyik szerintem elaludt... A másik a haverom volt. :D

Farek:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2011. Május 02., 09:40:45 ---Üldögélünk a stáblista után is? :D

--- Idézet vége ---
Most mit tegyek, ha olyan kényelmes volt a szék?  :badteeth:

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Predash - 2011. Április 30., 11:52:08 ---A Kozmikus Kockáról tudna valaki egy kicsit bővebb infót adni, azon kívül, hogy mindig a Koponya fogdossa? :D

--- Idézet vége ---

Üldögélünk a stáblista után is? :D

FZoli:

--- Idézetet írta: Micho - 2011. Április 30., 19:07:34 ---az imént mondták be az RTL Híradóban(!), hogy az AC #900-ban az Acélember lemond az amerikai állampolgárságáról.   :blink:

--- Idézet vége ---

Arra néztem is, hogy mi van??? Előtte nap pörgettem át a számot és sikeresen átsiklottam a fölött a rész fölött. Jobban érdekelt a Doomsday-es kavarás.

Bub: Őt is sajnáltam, de valahogy szerintem őt előbb-utóbb visszahozzák.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése