HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (558/1662) > >>

zozi56:
A Fear itself harmadik száma nem volt valami izgalmas. A végét leszámítva igazából eléggé untam.

zozi56:
A külföldi sajtóban egyébként eleinte úgy hozták le ezt, hogy "DC reboots universe", aztán egy csomóan azt hitték, hogy Washington atomháborút kezdeményezett. :)

Gorgonita:
DC reboots EVERY superhero, starts all comics over with issue #1

http://blastr.com/2011/06/dc-reboots-every-superher.php

Inner Circle:
A hősök nem hagyják a népeket csak úgy elpusztulni, ők már csak ilyenek (ld. a Titkos Háborút, ahol a Kapitány és Rozsi, sőt Magneto az életüket kockáztatták egy csapat bűnözőért). Ráadásul a táboriak a megmaradt mutánsok kb. 90%-át tették ki, őket semmiképp sem hagyhatta veszni az X-Men, még ha csupa bűnöző lett volna, akkor sem. Így meg, hogy nagyobb részük nem volt az, mégsem mondhatták nekik, hogy te, te és te maradtok, mert mi csak a többieket akarjuk megmenteni...  ;D

Asys:
Nemrég kezdtem el behozni a lemaradásomat a modern (2005-től) Marvel képregények terén!  :brow:

Eddig elolvastam az Endangered Species-t (annyira nem jött be), a Messiah Complex-et (ez viszont kegyetlenül jó, nem tudtam abbahagyni, csak a végén)   :badteeth: + elkezdtem a Civil war-t (a mellékszálakkal együtt, jó 100 képregény)!
Nem semmi ez a Polgárháború; kicsit félve kezdtem el olvasni (végtére is a kedvenc hőseim egymást gyepálják), de rohadt jó!
Pókember  :sm-spider-sense: ruhája kegyetlen, Luke Cage, Amerika Kapitány  :m-cap: és Rozsomák  :m-wolverine: odab.sz akcióban!  :badteeth:

Deadpool-on pedig szétröhögöm magam!  :badteeth:

Két dolog idegesít nagyon:
1. A kormánynak mint mindig, most is vaj van a fején (ezért aztán én a Kapiék oldalán is állok)! (Lásd.: a Johnny Dee nevezetű keverőgépet!)  :dry:
2. Dominó-ék megmentik a ,,198''-as táborlakókat!
De basszus, köztük van Skalpvadász, aki nem sokkal utána meglövi Árnyék-ot; meg Erg, aki végrehajt egy merényletet Maszk oldalán, az emberek ellen...
Scott-ék pedig érte/értük harcolnak?  :dry:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése