HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
ÜDV.Hogy most mi van :headscratch: :nemtudom:Vége van az X-MEN-nek ,na ne má hát mit szólnak az olvasok... :(
Predash:
Én igazáól várom ezt az egész eseményt, mart bár a Batman RIP nekem személy szerint tetszett, és utána is voltak jó történetek, de mióta Bruce vissaztért, annyi zagyvaság megjelent már... Főleg a visszatérése volt egy irtózatos baromság.
Gorgonita:
Kövezzetek meg (most úgyis kőember az avatárom ;D), de nekem tetszik, hogy Barbara újra járni fog. Számomra Batgirl mindig is az a váratlanul feltünő önképzős Batman rajongó marad, akinek első feltünésekor Bruce és Robin egyszerre kérdezték (tv-sorozat), hogy dehát ki is az a Batgirl? Oraculum bárkiből lehet még, de az ötlet, hogy Gordon lánya - apja tudta nélkül - segíti a Dinamikus Duót sokkal humorosabb, mint bármelyik utód kísérletei, hogy felnőjenek ehhez a figurához.
A rebootot is kíváncsian várom, oly sok univerzum alteráló krízis után, már régóta ajóval családiasabb Marvel viszi nálam prímet. Hátha most emberközelibbek lesznek ezek a szuperemberek is. Halálból visszatérő Denevér, Szellemből újra Lámpás őskövület, New Krypton? Ezek a karik láthatóan frissítésre szorulnak. Csak ne olyan hatásvadász legyen az új verzum, mint az Ultimate.
Pepea:
Most fedeztem egy érdekes képet, Robin-ból - éjszárny - batman - új éjszárny lett:
Pepea:
Tényleg vége a sorozatnak? :( Nem is tudok elképzelni újraszámozásának a kezdete. :) Kíváncsi leszek, mi lesz tovább. DC és MARVEL kisebbi kiadók is újraszámozás lesz? :headscratch:
Ui.: Olvastam Green Lantern Movie két képregényt, digitálisan, nagyon jó, nekem tetszik sztori, viselkedések (Kilowog és Tomar), meg rajzok, királyak! Alig várom már mozit, meg eredeti újságokat is (rendeltem). :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése