HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (555/1662) > >>

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Predash - 2011. Június 13., 18:56:40 ---Kérdés:
Létezik valahol valamiféle lista, hogy mikor milyen DC képregények jelentek meg? Úgy egy évre visszamenőleg, heti szintre lebontva. A DC honlapján lehet nézelődni, de csak májusig.

--- Idézet vége ---

Csináld azt amit én, hogy a linkben átírod a dátumot, pepecs de működik
http://www.dccomics.com/dcu/comics/?dat=20100707
Ez pl : 2010. 07. 07. megjelenések

Predash:
Kérdés:
Létezik valahol valamiféle lista, hogy mikor milyen DC képregények jelentek meg? Úgy egy évre visszamenőleg, heti szintre lebontva. A DC honlapján lehet nézelődni, de csak májusig.

Predash:
Bruce vissaztérésével az is probléma volt, hogy amíg mondjuk a Road to home utolsó részére vártunk, addig már két hete megjelent néhány szám, amiben már Bruce visszatért... Így nem volt semmilyen súlya a kiadó remek húzása miatt.

Jolly Jack:
Inner Circle: Na nem mintha a (z Adam Kubert tempója miatt) két részre vágott A mile in my moccasins című sztoriban ne lennének olyan események, amivel Aaron és Kubert húzná az időt az amúgy is rövidke történet tetőpontjáig. Szerintem pont emiatt volt mindkét sztori élvezetes. Ráadásul az író hagyta mindkét esetben Kubert-et kibontakozni, "szabadon garázdálkodni". :)

Gorgonita: Pont ezért kap hideget-meleget Gail Simone, aki aztán végképp nem tehet semmiről. Pláne úgy, hogy a kiadó nemes egyszerűséggel elvette tőle a Titkos Hatost, ami ráadásul a DC egyik legszínvonalasabb csapatképregénye (volt). Nem is csodálom, hogy eleinte nem tetszett neki a szeptemberi nagy újrakezdés koncepciója, függetlenül attól, hogy már korábban bejelentette az akkor még ismeretlen közös projektjét Ethan Van Sciver-rel. Azóta persze tudjuk, hogy a Brightest Day-ben felvezetett Firestorm történetét fogják folytatni. Az új Batgirl címet pedig gondolom nem merte rábízni senkire, elvégre Barbara a kedvenc karaktere. Ráadásul a Birds of Prey v2 véleményem szerint olyan semmilyen lett. Ezért valahol megértem a szerkesztőket, hogy Barbarát más szerepkörben képzelik el, mivel Proxy majd átveszi Orákulom szerepét. Csupán két bökkenő van. Az egyik, hogy az olvasók Bryan Q. Miller sorozatának hála megszerették Stephanie Brown karakterét, aki remek Batgirl-nek bizonyul(t). A másik bökkenő, hogy a rajongók egy része Cassandra Cain-t követelték vissza a sorozatba. Összességében úgy gondolom, hogy a DC elkésett ahogy te is fogalmaztad "Barbara újra járni fog" elképzeléssel. Talán a Battle for the Cowl után kellett volna előállni ezzel a gondolattal.

Predash: Bruce visszatérését szerintem elsősorban a Bruce Wayne: The Road Home egyrészesek tették tönkre (kivéve a Denevérlányos szám, az jópofa 'pofon' volt). Persze az is igaz, hogy Grant Morrison a főmini utolsó részét nem zárta le, direkt hagyta, hogy összefollyon a Batman and Robin címmel. Az már más kérdés, hogy Bruce karakterével egyedül neki volt konkrét elképzelése. Azonban véleményem szerint túl korai volt Bruce visszaintegrálása a DC Univerzumba. Ráadásul a kiadó szeptemberi koncepciójával szerintem keresztülhúzta Morrison számításait is, hiszen ismét változik a status quo a Batman világban. Egyébként jelenleg a Detective Comics a legjobb sorozat, ezért örülök, hogy Scott Snyder marad, és remélhetően Bruce-szal is hasonló színvonalú történeteket fog írni a Batman szériában, mint teszi azt Dick-kel. Számomra a Morrison éra utáni Batman and Robin az igazi csalódás. Pete Tomasi és Pat Gleason három részes sztorija óta, ütőképes történet nem olvasható, habár Judd Winick sztoriját a rajzoló, Greg Tocchini rontja el. Nem értem miért nem tudták már az elején átadni Andrei Bresson-nak ezt a három számot, hamár Guillem March annyira a Macskanőn akart dolgozni.

A revizionált Tini Titánok borítóján jót röhögtem. A legdurvább az egészben az, hogy komolyan is gondolják a készítők ezt az irányt. De legalább Superman ismét a régi fényében ragyoghat (pláne ha Marvel Kapitány ezúttal sem kap saját sorozatot), hiszen Grant Morrison és Rags Morales veszi át az Action Comics-ot, míg George Perez és Jesus Merino a Superman címet. A DCNu sötét oldala is ígéretesnek tűnik. :rolleyes:

zajrus:
Nem az X-Men-nek van vége, hanem a Rejtélyes X-Men sorozatnak...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése