HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (551/1662) > >>

zoli:
ÜDV.Van-e hasonló leírás valahol az interneten  ,Superman vagy Batman eddigi ,a klasszikus jelmezeiktől eltérő kosztümjeikről. Vagyis azokról a ruháikról amelyek mások mint a megszokottak .Talán  azok is a ComicVine-n vannak csak még nem akadtam rájuk .mert egy régebbi cikkben vannak.KÖSZI.

Ben Reilly:
ULTIMATE COMICS ULTIMATES #1

zoli:
ÜDV,Találtam a természetesen a ComicVine-n egy cikket Póki  átváltozásiról .Hát....ö egy igazi átváltozó művész ,eddig szerintem Ő volt az aki legtöbbször átalakult. :rolleyes:PL volt ő már Pók-Hulk., Pók-Gyik., Pók-Fönix erő,PÓK pókember.,Hatkarú Pókember.,Univertum Kapitány-Pókember., stb,stb Hát.....Hm..... :headscratch:De miért.

zoli:
üdv,HM...mármegint meghalsztják.......Most már hanyadszor is.... :headscratch:

zozi56:
Szerintem nincs baj a cikkel, pár ember talán elkezd érdeklődni Pókember iránt kicsit, legalább utánnézés szintjén (azt már megfigyeltem, hogy ha indexen egy képregényes hír kikerült a főoldalra, a HZs látogatottsága is megugrik kicsit). A személyiségétől eltekintve, Hamlet tevékenysége ilyen szempontból erősen alulértékelt - gyanítom, hogy egyetlen indexes cikkel több ember figyelmét kelti fel, mint akármilyen MKSZ-es kapálózás.
A kommentek meg... aki ekkora oldalon nekiáll moderálatlan kommenteket olvasni, az magára vessen. :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése