HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2016. Július 20., 18:26:14 --- mert a korábbi alkalommal valami befolyásoltság alatt állt
--- Idézet vége ---
Úgy érted, egy alkoholista állat? :lol:
Nem a Crossing c. sztorival kevered, amikor Kang befolyása alatt állt, és a társai ellen fordult, majd végül feláldozta magát? De ezt is utólag átmagyarázták a Foreverben.... Amit olvashattál a HZs-n is a Bosszú Angyalai: Mindörökké tpb-ben.
Gorgonita:
A szuperhősök megpróbálták megnyugtatni Bruce Bannert. A Marvel Univerzum neve mostantól: Szuhajpusztulat. ...ja nem.
Egyébként szerintem nem érdemes a két Civil War Tony Starkját összehasonlítani, mert a korábbi alkalommal valami befolyásoltság alatt állt - a részletekre már nem emlékszem - most pedig önmaga.
KiD:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Július 13., 22:14:13 ---Aha. És Gwyneth Paltrow mit szól ehhez? :hehe: :hehe: :hehe:
--- Idézet vége ---
Amennyire tudom, nincsenek együtt, csak az asszisztense. Mondjuk Tony azokkal össze szokott jönni.
Sepi:
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Július 14., 08:10:11 ---a) Szerintetek meddig lesz Banner halott?
--- Idézet vége ---
Max egy évig.
--- Idézetet írta: Farek - 2016. Július 13., 21:04:05 ---(majd valaki mesélje már el, hogy mit keres ott...),
--- Idézet vége ---
Tony pénzügyi helyzetét ismerve nem keveset. ;D De egyébként mióta újraindult a sorozat, azóta van ott.
Farek:
Meg akartam kérdezni, hogy
a) Szerintetek meddig lesz Banner halott?
b) Ki, milyen lesz az új Hulk? Fehér? Fekete? Ázsiai? Meleg? Hetero? Transzvesztita?
Aztán olvastam, hogy egy ideje már Amadeus Cho az új Hulk. Szóval a második kérdés tárgytalan. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése