HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Genzo:
Nem épp egy könnyű kérdés ez így vasárnap estére, és lehet a válaszom is elcsépeltnek hangozhat, de szerintem a Watchmen lenne megfelelő erre a célra. Az ok pedig hasonló, mint amit leírtál az Y-nál, bár azt még nem olvastam. Nagyszerű történet és egy szépen bemutatott világkép szuperhősökkel, akik bár szuperhősök, mégsem olyanok, mint a sablonfigurák, hanem nekik is vannak hibáik, gyengeségeik, amik ki is vannak hangsúlyozva. Tulajdonképpen megmutatja, hogy a hősök olyanok, mint mi átlagemberek, csak van bennük egy plusz, ők segíteni akarnak a világon. Mindez nyakonöntve egy nyomozástörténettel, drámával és kidolgozott karakterekkel, szerintem zseniális. Engem nem tudom, mikor vágott földhöz ennyire képregény, mint ez amikor elsőre olvastam. Szóval én erre szavaznék. :D
Predash:
Egy kérdés, mindenkitől aki elolvassa:
Ha választhatnátok, melyik képregényt(természetesen sorozat is lehet, vagy one-shot is) választanátok, hogyha azt az egész világ megismerné? Melyik képregényt gondoljátok reprezentatívnak minden ember számára?
Tudom, hogy elég ködös a megfogalmazás, de kíváncsi vagyok. Ja, és persze: "Miért?"
Én személy szerint az Y- Az the last man-t, méghozzá azért, mert egyrészt megmutatja, hogy nem kell a képregény szó hallatán egyből olyan sztereotípiákra gondolni, mint pizsamás szuperhős, másrészt pedig a sorozat olyan élményt kínál, amilyet sok hollywood-i film sem. Érzelmek, kitűnő történet, szerethető és gyűlölhető átlagkarakterek, nem egy skatujából előhúzva, akiknek vannak hibáik, és változnak is a történet során.
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: Pepea - 2011. Július 31., 18:17:44 ---Marvel is reboot?
--- Idézet vége ---
A Marvelnél sosincs reboot, csak relaunch, vagyis újraszámozás. Ők nem tökölnek az eredetek átírásával mint a DC, csak módosítanak, modernizálnak az ismert tényeken.
Pepea:
Hellosztok!
Egy kérdésem van tőletek! :)
Marvel is reboot?
DC reboot, #02 részesek, brutálisak borítók, nem volt időm összeszedni, mert 52 db. :D
Üdv, Pepea
Asys:
Elolvastam a Secret Invasion-t és a War of Kings-t, jó story-k! :brow:
Most álltam neki a Realm of Kings-nek (kicsit gyenge a WoK-hoz képest), aztán majd szép lassan jön a Thanos Imperative és az Annihilators!
Kétszer akkora röhögés kapott el, hogy leestem a székről... :lol: :badteeth:
Ad 1.: Deadpool marslakó medvének öltözve (!) elkezdi irtani a skrullok-at! ;D
Ad 2.: Rocket Rackoon vs. Gladiátor; a harcias GotG tag egy felmosóronggyal (!) sakkban tartja a Marvel Univerzum egyik legkeményebb fickóját! :hehe:
(Mekkora jelenet, mikor kiderül a turpisság!) :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése