HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Predash:
Ne legyetek már ekkora barmok, istenem... :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: :badteeth: Sírok a nevetéstől, komolyan. :D Na jó, segítek, és megállítom Ben-t. :D
Farek:
A felső képen úgy látom, hogy van neki gatyája, csak már egyezik a színe a nadrágéval :)
Viszont a másik kép... ez a nyári strandviseletre emlékeztető ruha - ami így szépen kiemeli a zacsit és a szerszámot is :badteeth: - még elment a régi Robin ruhájaként, de szerintem Supi, pláne pedig Batman(!!!) nem rohangálna így. Hacsak nem arról van szó, hogy testszínű a nadrág... :badteeth:
Persze akinek meg kellett volna - Csodanő - annak nem adtak fürdőruhát... :dry: ;D
Ráadásul most, hogy újra ránéztem, felmerül bennem a kérdés, hogy Szuperripacs és Denevérdög (emlékszik még valaki ;) ) ugyanahhoz a szabóhoz járhat, mert a felsőjük szabásmintája a színektől és a jelektől eltekintve ugyanolyan. (Lehet, hogy átigazolt a DC-be az a szabómester, akit a Paninis Pókemberben ismerhettünk meg... :P)
Ben Reilly:
Gorgonita:
1. Jms egyszer azt mondta, adjanak neki egy szuperhőst és gatyába rázza. Odaadták neki Supeyt, ő meg írt egy depis hisztit neki. :)
2. Most meg ahogy nézem már gatyája se lesz. Lehet, hogy komolyítani akarták a figurát, de az első rész borítójáról nekem csak az villant be, hogy csórikám otthon felejtete az alsót. Eddig legalább felvette, igaz hogy kívülre, de legalább.... Most csak nekem tűnik úgy, hogy meztelen a király? :)
3. Ezzel együtt várom az idegenebbre vett Supeyt. Sokat adna a karakterhez ha valóbban idegenebbé tennék, és látásmódjával egyfajta görbe tükröt tartana az emberek elé. Valahogy úgy, ahogy a saját környezetéből kiszakított Ami Kapi tartása, Mr Spock logikája, vagy épp Alf humora. De ha ezúttal is a Kent farmon nevelkedik, akkor vajh mitől is lenne idegenebb, mint eddig?
Az X-Men Schism bejövős eddig. Cyclops és Wolverine konfliktusa akár Xavier és Magneto fél évszázados párbajával vetekedő rivalizálássá is dagadhat. Kérdés meg merik-e lépni a Marvelnél...
Predash:
Oké, Flash még itt is annyira erőltetett, főleg hogy a szuper-technika világában, amikor maga is egy nem hétköznapi lény, mint Venom, két bottal jár... Köszi a válaszokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése