HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (536/1662) > >>

Asys:
Durva lenne egy szakadás az X-Men berkein belül...  :rolleyes:
Persze, különböző X csapatok eddig is léteztek (New Mutants, X-Force, X-Factor, Generation X, Excalibur, X-Men), egy-egy súlyosabb helyzetnél mindig összeálltak; most viszont érdekes lenne egy komolyabb kettéválás!

Az Avengers Academy-t már valaki (Talgaby vagy Ben) írta nemrég, hogy gyakorlatilag az Initiative folytatása! Inkább olvasok helyette Secret Avengers-t...  :rolleyes:
Belenéztem az AA-ba, nem tetszenek a karakterek...  :-\

Generation Hope viszont klasszul hangzik, utánanézek!  :brow:

Gorgonita:
Pimasz, pimasz, de hogy nézne már ki, ha Kap egy szemüvegest ütlegelne a pajzsával. :)

Két másik Marveles cím, ami az utóbbi időkben elnyerte a tetszésem, az Avengers Academy és a Generation Hope. Nem mondhatnám, hogy folyamatosan olvasom őket, de amíg a nagy címek a Secret Invasion / Fear Itself féle megaposványokban dagonyáznak ezek a fiatalok hoznak némi frissességet is.

Az AA olyan kölykökről szól, akiket még Osborn terelt össze és túráztatott. Később az Angyalok, attól félve hogy veszélyes képességeik és rossz emlékeik miatt ők lehetnek a jövő gonoszai saját ellenőrzésük alá vonták őket. A srácoknak azt hazudták, hogy ők a jövő reménységei, de ők hamar átláttak a szitán. S ahogy nekik, úgy mestereiknek (bukott Angyalok) is megvannak a maguk defektjei.

A GH persze Hope karaktere köré épít. A leányzó kijelenti, hogy ha valóban ő a mutánsok megváltója, akkor ahhoz neki csapat is dukál. S mivel Cable alaposan kiképezte Cyclops zöld utat ad az ötletnek.

Asys:
Ja, rosszul tudtam, nagyon is él a srác!  :badteeth:
(Régen volt már az a diáklázadás...)  ;D
Nem mintha az Endsong nagyon mélyen megmaradt volna...  :badteeth:

--- Idézet ---Ez a Marvelben mióta probléma?
--- Idézet vége ---
Most, hogy végigolvastam az Annihilation War-t, a War of Kings-t, a Realm of Kings-t és a Thanos Imperative-ot; nem lepődök már meg semmin...  :badteeth:
Ennyi feltámadást, nem semmi!  :nezze:
(Most már értem, hogy miért lett vége két remek sorozatnak /GotG, Nova/ is!)  :(

Scott hazudik a Kapitány-nak?
Mostanában nagyon pimasz ez a Summers gyerek!  :badteeth:
100 %, hogy ennek következményei lesznek, a Kapitány nem Val Cooper!  :rolleyes:

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Asys - 2011. Augusztus 05., 22:36:21 ---Kid Omega, ő nem halt meg?

--- Idézet vége ---

Ez a Marvelben mióta probléma?... amúgy nem halt meg, csak kicsit átalakult. Egy tartályban tengette a félholtak életét Bestia laborjában, ahonnan a Phoenix: Endsong-ban kilógott egy kicsit balhézni, aztán visszaterelték. Onnan szedték most elő.
A Schism szerintem is érdekes. Hogy Rozsomák, mint Bosszúangyal, eltűri hogy Scott a szemébe hazudjon Steve-nek... hát, ebből még vagy nagyon komoly következmények lesznek, vagy le kéne lőni az írót.

Pepea:
Ez lesz első Reboot kiadású képregény:
Justice League #1

Aki érdekel, milyen képregények következnek, ott van dátumok. ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése