HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
ÜDV,nézzgelödtem a NET-en mi a akar lenni ez a Póksziget sztori hát....lehet valami katyvasz ;D.Mert bementem a Képek cimű rovatba ahol minden féléről vannak képek,és beírtam a fejlécbe hogy ,Spider-king Marvel.És elö jött néhány képregényes kép.Találomra rá klikkeltem néhányra ,elő jöttek fura képek pl két hasonló Pókkirály szerű alak verekszik Sakál előtt .Lehet hogy Ben és Kaine.Vagy csupa a több karú Pókira hajazó alak pl Fekete Macska,Solyóm,stb látható :badteeth:
zoli:
Üdv,hát akármi is akar lenni ez a Póksziget című sztori ,benne van Kaine,Sakál.stb.Akár egy új történet,akár egy régebbi eddig még el nem mondott történet a KLON -SZAGA korában játszódó időből .Akkor is ott vagyunk ahol a part szakad,mert ez is csak egy újabb bőrlehúzásnak néz ki .Akkor is ha ez egy visszaemlékezés.DE......lehet hogy újabb klón jelegű sztori .Mert Kaine itt már egészen pók jelegű ,szegény már Tarantula ként is mutálódott .És most talán még tovább mutálódott ;).
Predash:
Én még mindig azt mondom, hogy aki ezt megfestette/berendelte, az egy hülye volt. :badteeth: Szerintem borzasztó rossz(mondjuk amúgy is utálom a realista festészetet meg rajzolást), Scarlett arca meg valami elképesztően fura.
Pepea:
Nos, találtam MARVEL logo nélküli hatalmas poszter-t:
:cool: :nezze:
Inner Circle:
A Fear Itself 5 a sorozat első része, amire azt mondom, hogy ez aztán igen, történnek a dolgok rendesen :-)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése