HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (54/1662) > >>

KiD:
Neki varázsereje volt, ráadásul az Infernó hőségében akarta elcsavarni a férfifejeket - akkor lennék meglepve, ha többet takarna rajta az a ruha. ;)

Inner Circle:
Egy kis vérpezsdítés. Ugye a szuperhős csajok valahogy sosem esnek ki a ruhájukból (ez egy kevéssé ismert szuperképesség lehet, vagy sok szigetelőszalag a ruci alatt), ez oké, de Madelyne Pryor mint Koboldkirálynő szinte megmagyarázhatatlan volt az alulról vágott cicifixben:

Ma az Origo címoldalán volt ez a kép, ami segít elképzelni a valóságos fizikát, biológiát és egyebeket :D

Persze ez csak egy szuperképesség nélküli néni, így a hasikóján is anyag van. Madelyne-nek erre nem volt szüksége ;)

Gorgonita:
Értem. Köszi.

talgaby:
De, Clark, vagyis a régi, DCnU előtti univerzum Supermanje, mert a New 52-féle a sorozata végén heveny agyonverésben elhalálozott. Ugyanakkor most, ahogy hirtelen három Joker lett, létezik egy külön Clark Kent is. Ezen a kettő rejtélyen próbálja most a DC fenntartani az érdeklődést.

Gorgonita:
Elkezdtem olvasni a mostani Justice Leaguet. Ha jól értem ez a Superman nem Clark. Akkor kicsoda?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése