HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ben Reilly:
Egyet értek.
-----------------------
--- Idézetet írta: zoli - 2011. Augusztus 17., 12:16:26 ---Üdv,megtaláltam a DC és a Marvel szuperhösők egyik érdekes problémáját, még pedig az IDŐ problémáját.
--- Idézet vége ---
A DC-nél ez totál káosz. A legjobb példa erre Dick Grayson és Bruce Wayne. Dick kamaszként került Bruce-hoz, most olyan 25-27 körüli. Bruce-nak olyan 40-45-nek kellene lennie, ám még mindig csak olyan 30+-osnak van ábrázolva.
A Marvelben pedig rengeteg karakter fiatalságát azzal magyarázzák, hogy a képességük valamiképpen kihat az öregedési folyamataikra. Pókember esetében a 4:1 arány kell alapul venni, vagyis amíg az ő időszámítása szerint egy év telik el, addig nálunk 4. Vagyis 40 év alatt öregedett 10 évet.
talgaby:
Superman. Tudom, hogy Pérez írja, de szerintem már belefáradt a képregényekbe.
Ha meg második, akkor Johns vagy sem, a GL. Johns utóbbi egy-két éve már nagyon erőtlen lett a korábbi önmagához képest. Nem tudom, hogy mert túl sokat vállalt vagy mert tényleg ilyen hamar kiégett (igazság szerint a GL v4 eleje óta voltak elég gyenge pillanatai, csak a nagy crossoverekben ezek némileg elfelejtődtek), de mára már érezhetően nem az, mint aki 2004 környékén egy egész erős univerzumot dobott egymaga össze címről címre ugrálva, és akinek a neve a minőség garanciája volt.
adam007:
--- Idézetet írta: Pepea - 2011. Augusztus 17., 09:24:34 ---
--- Idézetet írta: adam007 - 2011. Augusztus 13., 12:31:24 ---ben és pepea ti honnan fogjátok majd venni (vagy kitől) a dc s képregényeket?
--- Idézet vége ---
Remélem te is fogsz rendelni újonc képregényeket. ;)
Üdv, Pepea
--- Idézet vége ---
Még szép :D és köszi az infót.
Egy kérdés azokhoz akik fognak majd venni az új dc képregények közül. action comics, superman, batman, detective comics, Justice League, green lantern, green lantern corps. Ez ugyebár 7 képregény. Sajnos 1 vagy 2 (1 az biztos) képregényt ki kell vennem, mert ez így túl sok lenne, szóval a kérdés. Ti melyiket vennétek ki és miért? Előre köszönöm a válaszokat.
zoli:
Üdv,megtaláltam a DC és a Marvel szuperhösők egyik érdekes problémáját, még pedig az IDŐ problémáját.Mivel lassabban öregszenek mint mi ,pl Pókember először 1962-ben jelent meg kb 15 évesen vagyis azt jelenti hogy kb 1947- ben született vagy is mostanra 60 fölött kéne járnia.Mert 1962 óta lassan 50 év telt el ,vagyis jövőre hogy 50 éven keresztül folyamatosan jelenik meg a Pókember .ÉS.......MÉGIS CSAK......A főszereplő még CSAK kb 30 éves. ;)Mert a Marvel univerzumban kb a pók marás óta csak úgy kb 15 év telt el, vagy is ahogy Stan Lee mondta a Marvel idö kb tényleg 4-szer lassabban telik.Ennél lassabban már csak a DC hősök öregszenek lassabban ők kb 10 év alatt öregszenek 1 évet esetleg 7év alatt 1-et.;D Mert kicsit több mint 70 éve van a DC és azok a hősei akik a kezdettől meg vannak pl Superman Batman ,stb a 70 év alatt legfeljebb ha 10-15 évet ha öregedtek A DC hősök kb ugy öregszenek mint ahogy azt Hellboy mondta a filmben,hogy ő forditott kutya években öregszik ,mert a kutyák állitólag 1 év alatt annyit öregszenek-fejlödnek mint az emberek 7 év alatt .Vagyis az 1 éves kutya kb 7 éves ember gyereknek felel meg .A 2 éves kutya akkor egy kb 14 éves kamasznak,a10 éves kutya egy 70 éves idös embernek felelhet meg. DE ha Hellboy állítása igaz akkor ö meg ha igy számol 7év alatt öregszik 1 évvel.Vagyis 70 év alatt mindössze 10 azaz TÍZ évet
Pepea:
--- Idézetet írta: adam007 - 2011. Augusztus 13., 12:31:24 ---ben és pepea ti honnan fogjátok majd venni (vagy kitől) a dc s képregényeket?
--- Idézet vége ---
Ebay-n szoktam rendelni, meg DC kiadótól is. Én úgy szoktam rendelni, ha akcióban van.
A-PLACE-IN-SPACE (ebay)
DC Shop (DC comics)
Remélem te is fogsz rendelni újonc képregényeket. ;)
Üdv, Pepea
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése