HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (520/1662) > >>

Gorgonita:
Talgaby: Arra számítottam, hogy Hawk és Dove fészket raknak. :)

Inner Circle: Maradnék én is, dehát az X-eken kívül senki nem tart sehova. Utoljára akkor volt valami fejlődés, amikor Rozsi pedzegettte, hogy Spidey-nek kellene Steve Rogers örökébe lépni.

Men of War 01: Ebben háborúzó katonák voltak, akik közül senki sem halt meg a cliffhangerig. 

...én meg maradok az űroperánál. :)

Inner Circle:
A T-Boltsot érdemes olvasni, az ottani ...-Thinggel is különös dolgok történnek.
Kíváncsiságból elolvastam az Action Comics 1-et, de a legjobban a kutya tetszett az egészből, aki a lebontott házból menekül. A rajzolónak biztosan van közepes testű kutyája, különben nem tudná ilyen élethűen lerajzolni :-) Maradok a Marvelnél.

talgaby:
A Hawk & Dove-nál ott volt a cím mellett Rob Liefeld neve. Mégis, mire számítottál, milyen lesz?

Gorgonita:
Ez a Swamp Thing nem a Thunderboltséknál héderel mostanság? :) Majd sort kerítek ő zöldségére is. De egyelőre ebben a DC dömpingben nem találom az eheti SW Dark Timest. :)

Hawk and Dove 1: Hőseink egy terrorista által eltérített repcsit próbálnak leszállásra bírni, mielőtt a Capitoliumba csapódna. Az ötletet akkor sem érzem eredetinek ha most zombik is vannak a fedélzeten. Nem is tudom miért? Mintha már láttam volna egy Vasember rajzfilmben ahol Mandirin próbálkozott ezzel, csak a Kereskedelmi Tornyok esetében. Az élő változatban azonban nem voltak szuperhősök. Pofátlannak érzem a nyitányt, és nem hiszem, hogy csak a tegnap esti film miatt.
 A karakterek eddig csak egy rajzfilmben láttam, de itt sem tudtam meg róluk többet. Viszont voltak benne zombik. Akik a páros egyik tagja szerint már kimentek a divatból. Akkor meg miért? :headscratch:
 Kezdem elveszteni a hitem a rebootban.

zozi56:
Én a Swamp Thinggel próbálkoztam meg. Jobbra számítottam, ha továbbra is ilyen lapos lesz, akkor nem sokáig olvasom, inkább visszatérek a Moore-érához. Egyébként Superman is vendégszerepelt a képregényben, az új ruhája nagyon jól néz ki.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése