HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Lassan de biztosan én is olvasgatom az új címeket.
A Green Arrow-t olvastam legutóbb, szerintem semmi gond nem volt vele, bírom a karaktert, elég sokat olvastam már előtte Green Arrowt, ez a szám nem mondott semmi újat az igaz, de szórakoztató volt. Részemről várom az új számot.
A Detective Comics 1 se rossz, de kicsit az volt az érzésem hogy Jokert csak azért rakták bele, hogy a legbadassabb ellenféllel kezdődjön a sorozat, a vége meg tényleg kicsit túlzás, de az biztos hogy megfogja az embert, várom a következő számot itt is.
Gorgonita:
Mister Terrific: Eddig is tetszett a figura. Jópofa volt, ahogy a kis repkedő tekegolyóival, meg a T-betűs ábrázatával közlekedik. Nem tudom, hogy a FAIR tetkó új-e, de az is bejön. A történet követhető, szépen rajzolt és ami fő átlátható hogy ki-kivel van. S bár továbbra se tudom, honnan szerezte képességeit, következőleg már úgy vehetem kézbe ezt a címet, hogy ismerem a hős világát. Rebootból jeles.
Red Lanterns: Ha egy mese a Space Sector 666-ban kezdődik, abban nekem túl sok az S betű. Ha pedig úgy folytatódik, hogy az egyik gonosz kinyomja egy túsz szemét, mire a hős macskája kirágja az agyát ( a gonoszét, nem a túszét), akkor én akkor sem olvasom tovább, ha fegyvert nyomnak a fejemhez. Hülye ez a DC?!
Resurrection Man: Van egy manus aki feltámadgat. Vannak misztikus hatalmak, akik ebben segédkeznek neki, és közben tesztelgetik. És van egy agresszív-szexi páros aki nyomoz utánna. Ha ez egy Wolverine klón akar lenni, felhívnám a figyelmet arra, hogy annak idején Rozsomák karakterét nem volt nehéz megemészteni. Claremonték szépen lebetűzték, ki ő, kinek dolgozik, kinek dolgozott, honnan jön, hová tart. Itt viszont ez már a sokadik olyan első rész, amely után a kiadó elvárja, hogy vakon vegyük meg a következőt is. Nálam nem működik.
Még valami. Az eddigi felhozatalból három esetben alakult ki túszhelyzet kórházban, és három esetben zuhant le repülő terrorgyanús események közepette. Gondolom mikor kiosztották a feladatokat, beragadt a nyomtató. Ebben az esetben viszont két történet elveszett.
zozi56:
Én a Resurrection Mant olvastam legutóbb, és nagyon megtetszett a karakter, rengeteg lehetőség van benne.
Gorgonita:
Frankeinstein agent of...
Nem vagyok egy okkult, misztikusságos, beszarkás rajongó. Az ilyesmit rendszerint elintézem egy vállvonással, hogy jé még mindig mennyi babonás ember él a Földön, hogy ezeket el lehet adni. A mozifilmet leszámítva a Hellboy sem fogott meg sose. Ez valamivel jobban leköt, mint egy HB comics, mert hát mégiscsak egy sci-fi klasszikus van a csapat élén. De hát nem én vagyok, aki vágja a műfajt. Laikusként jópofa szörnyshownak találtam rendkívül lapos felvezetéssel. Fater figurája viszont nagyon ott van. :)
Green Lantern 1
Ezt viszont tanítani kellene. Tökéletes, laza indítás. Régi és új rajongók kiváncsian várhatják a folytatást. Pörfect.
Grifter
Ha a reboot célja -a fiatalok bevonása után - új olvasok átcsábítása más címektől velem itt csúfosan kudarcot vallanak. Leszámítva hogy itt megintcsak kijátszoták a terrorista kártyát, valamivel talán árnyaltabban mint a HnD esetében, és legalább annyira pofátlanul kukkot nem értettem a történetből. Azonosulni meg pláne ne tudtam hősünkkel, akiben csakl azok láthatnak hőst, antihőst vagy tudomis én kit, akik már a reboot előtt is ismerték a karakter, ellenfeleit, üldözőit,
Legion Lost
Az űroperát viszont komálom. Épp ezért flusztrál ez a csapat. Eddig még soha sehogy nem sikerült bekapcsolódnom a 30. évszázad szuperkölykeinek kalandjaiba. Túl sok név, túl sok szereplő vagy csak mindig gyenge részekkel próbáloztam, nem tudom. A helyzeten nem sokat lendít, hogy most egy elveszett alegységük, - számomra - csupa új tagjával kelene megismerkednem. A füzet végére csak a formás antennás csajt tudom szívembe zárni, és őt is csak vizuális okokból. Kár hogya jelek szerint ő a továbbiakban nem szerepel. De a siker grantált, elvégre a címben van Lost.
Gorgonita:
Na hogy ne csak csupa rosszat írjak: :)
Batwoman 1: Továbbra is gyönyörű rajzok, és a történetnek is megvan a maga hangulata, mégha Gordonnal ellentétben én nem is hiszek a városi legendákban. Ez a hölgy is maradhatna a valódi bűneseteknél, Gotham-hez egyszerűen az illik. Viszont most hogy Barbara is visszatért a két dizájn nagyon hasonló. fura lenne ha egyszerre lépnének be a ragadozómadarak közé.
Deathstroke 1: Itt lett volna a ragyogó alkalom hogy DS is Punisherhez vagy Logan-hez hasonlóan egy kis stílust növesszen. De ő továbbra is úgy néz ki, mint egy francia kártya felemás figurája. Vagy egy foltos szemű dalmata a 101 kiskutyából. Csak ugye nem olyan jópfa. Pedig az álarca nélkül egész ijesztő fizimiskája lenne. Maga a történet hangulatos ötlettel indít, mely szerint az öregedő sztárok már nem könnyen kapnak lemezszerződést az iparban ahol olyan fontos a fiatalos lendület. De félek tőle hogy meg is marad ennyiben, s a hangiulatos cliff után szimpla metál reklámhadjárat indul, amúgy halálcsapás módra.
Demon Knights: Azoknak akik a dnd-t a wowot és a dc-t esetleg a Slayer a kis boszorkányt is kedvelik tetszeni fog ez a Team Up megközelítés. A régi motorosoknak viszont fura lehet, hogy régiségkereskedő helyett egy komplett szerepjátékos party röffen össze, a Dragonlance első fejezetének mintájára. A rajzok itt is rendben vannak, de Camelotnak kezd kissé online íze lenni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése