HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (513/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: zozi56 - 2011. Október 02., 21:26:32 ---Elolvastam az Annihilators - Earthfall első számát, annyira pocsék volt, hogy a többi részt kihagyom. Pedig a Marvel űrrészlege állítólag folyamatosan magas színvonalú...

--- Idézet vége ---

Ez neked pocsék? Akkor mit szólsz az Avengershez?! Ahhoz képest ez egy Watchmen :D Szerintem nem kifejezetten rossz, csak semmilyen.

zozi56:
Elolvastam az Annihilators - Earthfall első számát, annyira pocsék volt, hogy a többi részt kihagyom. Pedig a Marvel űrrészlege állítólag folyamatosan magas színvonalú...

jocibmx:
Tovább olvasgatom az új DC címeket, most két általam eddig kevésbé komált karakterrel ismerkedtem meg. Batgirl és Batwoman.
Batgirl:
Meg kell hogy mondjam hogy azt az ötletet hogy Batman átültessük női karakterekbe alapból bénának találom. Mármint Batman félelmet kelt az ellenfelekben és azt kihasználva veri le őket. Ha ezt az irányt nézzük akkor szerintem egy kibontott hajú mosolygó Barbara Gordon nem lehet túl félelmetes.
De ha ettől eltekintek akkor végül is ez az első szám egész jó, Barbara még nem igazán van a toppon, le is dermed a pisztoly láttán, a rajzokkal sincs semmi baj,  teljesen korrekt szám. Folytatni fogom az olvasását.
A Batwoman viszont nem győzött meg, pedig nála a félelem faktor ;D még talán jobban is látszik, mégis gyengébbnek éreztem az egészet. Mondom ezt úgy hogy a rajzok és a panelok elhelyezése baromi jó volt, sokat dobott az említett "para faktoron"  :) 

Gorgonita: Amennyire én tudom a meták a DC univerzumban minden szupererővel rendelkező embert/szuperhőst illetve álarcos bűnüldözőt(szupererő nélküli) jelent. Az tuti hogy a Kingdom Comeban így említik őket, de már máshol is olvastam ezt a megnevezést rájuk. De ne vedd készpénznek  :D

Gorgonita:
Zerit: Vagy ott a témánkba vágó Powerless.

DC reboot:

Aquaman valóban úgy sziporkázik mint az új ruhája. Neki határozottan jól áll a reboot. Az utolsó képen azért a tengervíz lemoshatta volna a cápemberke fogáról a vért.

Red Hood és a Kívülállók beintenek Gothamnak és napsütötte helyre költöznek, hogy bemutathassák a bikinis szabadelvű Csilagfényt "akció" közben. Még egy nyomós érv a szuperhős képregények mellett. :)

Supergirl: Nincs új a nap alatt. Kara másfél évtizedes késéssel érkezik a Földre Clark után. Kicsit máshova pottyan mint korábban, de itt is ugyanaz a Kent gyerek fogadja. Utalások a Smallvilles és a Vasfüggönyös változatokra, de semmi olyan ami komoly változást ígérne.

Teen Titans: Kölyök Villám hebrencs akciója után a közvélemény a tini hősök ellen fordul. Egy titkos-félhivatalos szerv begyűjtené őket. (Civil War, X-Men, Babylon 5, Fall of the Jedi, Dark Angel) Ami "új", hogy a srácok (eddig Tim és Wonder Girl), nem tervezték a csapatalakítást, inkább rákényszerülnek majd. Álneveiket sem igazán komálják. Kérdés hogy az új idővonal különböző pontjaira helyezett, kisebb csapatok bírják-e majd ötlettel a rájuk szabott intervallumot. Meg hogy pontosan mi is az a metahumán? Mert az rendben, hogy az X-eknél sincs teljes magyarázat, de itt ugyebár mindenkinek van eredettörténete. Akkor meg mit jelent az hogy feltüntek a meták?

Superman: Érdekes döntés a csupa nagytotállal villogó kiadvány közt egy ilyen európaias panelrendezésű (sok kisképkockás) füzet. Pláne pont a nagyágyúnál. Supey a várakozásnak megfelelően elhagyja gatyóját, Lois analógból digitális riporterré lesz, és búcsút inthetünk egy másik szimbólumnak is. Nagyobb változások is történtek már a címben, pedig akkor nem is volt reboot.

zajrus:
Azért lemondani nem kell róluk, csak rosszul közelítetted meg őket :) Kisebb kiadóknál lehet találni gyöngyszemeket pl nálunk: A Köpeny, Utolsó Esély, Leolvadás most hirtelen ennyi jut eszembe de biztos akad még :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése