HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Gorgonita:
Ez az egész Rozsi ügy már csak azért sem áll meg, mert régen az volt a magyarázat a múlt elfelejtésére, hogy bizonyos fejsérülések után minimum amnéziás a srác, maximum meg nem képes visszanöveszteni a régi agysejtjeit. Ehhez képest a CW-ben atomjaira robbantjánk, majd felkel és mindenre emlékezik ? Ha a biológiát csak érintőlegesen is komolyan vennénk, akkor semmivel sem lehetne táposabb, mint Connor McLeod. De hát hasonló az eset mint a szakmabeliek által sérelmezett, hibásan alkalmazott pszichiáteri kifejezésekkel Joker és Arkhami haverjai esetén. Így aztán már akkora butaságokat láthatunk a filmeken és olvashatunk a képregényekben, amelyeknek a regenerációhoz igen kevés, a légből kapott új végtagokhoz (lsd 3. film) pedig már sokkal több közük van.
Inner Circle:
Ezert is fakajtottak utana azt a sztorit, ami megmagyarazta, hogy miert kepes visszaterni a halal torkabol. Jo nagy marhasag volt, lelekrablassal, halalangyallal meg effelekkel, de ha a megoldas tartos lett volna, elneztem volna. Sajna nem lett tartos.
KiD:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2011. November 11., 11:13:18 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2011. November 10., 17:43:22 ---Emlékszem egy történetre, mikor Rozsomák talán egyetlen sejtje kivételével elpusztult (a polgárháború alatt), majd 2 két perccel később kiütötte a támadóját - aki azt hiszem az egész háborút kirobbantó csávó volt, talán atombomba?
--- Idézet vége ---
Ezt egy-két számmal később átértelmezték, elég hosszan bemutatva, hogy a rosszfiú Nitro (a magyar nevét nem tudom) a robbantás után szintén kifekszik. Rozsi sokára tér magához és még tovább meg se tud mozdulni, csak fekszik, ahogy visszanőnek a darabjai.
--- Idézet vége ---
Nekem ezt még így sem veszi be a gyomrom, régen már attól is napokig (hetekig) lábadozott, hogy Kitty átszúrta, most meg ez... Ez kb. olyan, mintha Pókember átugrana egy felhőkarcolót.
Usagi Yojimbo:
Rozsomákról annyit, hogy szerintem is egy olyan karakter, akiről jobb kevesebbet tudni.Úgy értem, hogy ezáltal megmozgatják a készítők az olvasók fantáziáját, és ezért jó, ha nem derül sok dologra fény( bár nem vagyok nagyon képben, a 90-es évektől kezdve szinte semmit nem olvastam, és nem is nagyon szándékozom, mert nekem fontos a folytatólagosság, és szeretnék sorban haladni mindennel. Még nem tartok ott, de a rajzok miatt sem tetszenek az új Marvelek).
Gorgonita:
Hát talán ha Nitro (micsoda ötletes és hihető karakter ) tényleg atombombaként detonálgatna az átrajzolná egy kicsit a Marvel 616 térképét, hatalmi viszonyait, életrajzait. Már úgy értem kicsit több lenne a feltámadós rész. :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése