HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (495/1662) > >>

zozi56:
És Kingpin mióta jár feketében?

Gorgonita:
Egen. A mikéntről és a hogyanról én is lemaradtam, de a lényeg, hogy a Fear Itself alatt az X-ekre várt a feladat, hogy megfékezzék a feltápolt Buldit és a benne lakozó Cytorrackot. Peter fiunk a jó szívével meg beválalta hogy meghozza az áldozatot a megfékezhetetlen megfékezésére, és mostantól ő tartja féken a démont. Gondolom ettől majd köményebbnek látszik, mert eddig ugye puhának tűnt.

http://soulkiller-rebel-rogue.blogspot.com/2011/06/uncanny-x-men-unstoppable-colossus.html

zozi56:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2011. December 09., 20:35:37 ---Colossusnak ettől függetlenül jár a koki a Buldi sisakért, (már ha lesz aki bevállalja)

--- Idézet vége ---
Micsoda? Szerintem valamiről lemaradtam. Mi is ez pontosan? Kolosszus az új Buldózer?

Gorgonita:
Zigota: Nálam pont fordítva. Kükiék hősködése, akkor lenne érdekes, ha az ellenfeleik nem javultak volna be a csapatba. Sinister volt az utolsó régivágású bajkeverő (operációs centrumokkal, ellen csapatokkal), és most belőle is bolhacirkusz lett. Csoda, hogy csak a Celestialok maradtak veszélyforrásnak?
Ellenben Wolvie és Kitty mint igazgatók? Na ezen szakadni fogok, amíg tart. A golfautós képkockán már így is borultam. :)

Farek: Már látom, ahogy Cap csapata sérelmezi Magneto, Emma és a többi renitens amnesztiáját, majd az event végén mindenki bocsánatot kér mindenkitől, amiért elfelejtették hogy már egyszer - kétszer - százszor megbocsáltottak egymásnak. Colossusnak ettől függetlenül jár a koki a Buldi sisakért, (már ha lesz aki bevállalja). Nekem tényleg fizikai fájdalom az egykori jófiúkat bukott angyalként látni. Oké Küki esetében még érthető, hogy átmegy paranoid androidba, de Pjotr úgy volt király, ahogy. Egyébként is minek az X-címekbe belekeverni a misztikus babonaságokat? Prosperálnak azok szépen anélkül is.
 Emmának viszont kifejezetten jól áll, hogy Sinister "megkérte" a kezét.   ;D

Zigota:
Beleolvastam a mostani Uncanny X-men-ekbe, és tetszik a Rozsomák nélküli felállás (a Wolverine and the X-men nem igazán érdekel). A Generation Hope-t tervezem elolvasni még mutánséktól. Ezek és az Avengers Academy mellett még a Thunderbolts tűnik ígéretesnek. Most a Fear itself eseményei után tartok az olvasásában, eddig tetszik. Az egyik részben feltűnik Hyperion, aki a Raft-ban van fogva tartva, majd meghal. A felbukkanásáról, illetve elfogásáról nincs esetleg szó máshol?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése