HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ben Reilly:
--- Idézetet írta: zoli - 2011. December 28., 16:42:30 --- pl Pókinak miért nincsenek unokatesói mint ahogy én is kérdeztem már,
--- Idézet vége ---
Vannak. May néni ágáról biztosan, láthattuk is őket az Amazing Spider-Man 35. annual kiadványában.
Farek:
Persze.
zoli:
ÜDV,Kösz :worship:.Na és olyan kérdésekre fel vannak-e készülve az alkotók ,mint pl hol vannak azok a cikkek amit Clark Kent irt,hogy nézz ki egy Daly Planet ,milyen cikkek találhatok benne ,ki ír még bele Clarkon kivül. Hogy nézz ki egy Hirharsona melyikek azok a képek amit Parker készített ;)
Farek:
Ha jól emlékszem, Póki az arany noteszt zaciba vágta.
Szerintem az írók pont annyira dolgozzák ki egy karakter hátterét elsőre, amennyire a történet megköveteli. Esetleg egy kicsit részletesebben, ha a következő Kézikönyvbe be akarják tenni a leírását :)
Előbb-utóbb úgyis jön egy idióta, aki jól keresztbeveri retconokkal az egészet... :rolleyes:
zoli:
üdv,menyire kell kidolgoznia az íróknak ,rajzolóknak a karaktert. :headscratch:pl életrajz, gyermekkor stb hogy tudjanak válaszolni olyan szokatlan-hülye kérdésre is mint pl Pókinak miért nincsenek unokatesói mint ahogy én is kérdeztem már, ugye valami olyasmi volt hogy pl miért nem lett gyermekük MAY néninek és Ben bácsinak.Vagy hogy Ben bácsi -e az idösebb vagy Peter apja <valoszinü hogy Ben bácsi> .Vagy hogy hol vannak az anya testvérei, vagyis az anyai részről a nagynénik,nagybácsik ,és azok gyermekei az unoka tesók .Vagy hogy May néninek vannak-e testvérei . :headscratch: és azoknak leszármazottai ,és szerepeltek-e valaha is .Vagy igazán hülye kérdésekre fel vannak-e készülve mint pl hova lett ms Muggins , :hehe:ki lakik most Peter helyén az albérletben. Hol van most magányos Pinkus Mi lett azzal az arany noteszal ami egyszer elemelt ;D.De bármelyik DC vagy Marvel hőssel kapcsolatos fura kérdésre érvényes, az hogy ilyenkor mit válaszolnak. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése