HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (488/1662) > >>

talgaby:
Sanszosabb, hogy eleve 70-90 sorozatkoncepcióval kezdtek, és emiatt kaszálják el ilyen hamar az amúgy nem annyira rosszul (nem veszteségesek anyagilag) menő címeiket és cserélik a következőkre.

BuB:
Főleg az Earth 2, ami a Jsa-ről szólna, az lehet jó lesz, és  a Power Girl-ös cuccra is kivi leszek, eléggé melőzték őket.
Lehet eleve ez volt a terv? :headscratch: És emez 6 cucc, csak ilyen mini lett volna?

Genzo:
http://www.comicvine.com/news/dc-comics-announces-the-second-wave-of-the-new-52/144097/

A DC New 52-be 6 új sorozat kerül, de hogy maradjon a "létszám" 52, 6 címet meg is szüntet áprilisban, a 8. számnál.
Amik megszűnnek: BLACKHAWKS, HAWK AND DOVE, MEN OF WAR, MISTER TERRIFIC, O.M.A.C. és STATIC SHOCK
Amik jönnek helyettük: BATMAN INCORPORATED, EARTH 2, WORLDS' FINEST, DIAL H, G.I. COMBAT, THE RAVAGERS

Ami engem illet, nem sajnálom ezt a hat sorozatot, amúgy sem követtem őket az első szám után. Az újak között pedig talán lesz érdekesség, a pár soros ismertetőknél van, ami érdekesen hangzik.

Bővebben az egészről a fenti linken. ;)

zoli:
Üdv, nem szeretem a káposztát :(

Ben Reilly:
Megkapod a Mária-valagrendet, az összes aranyozott szarcsimbókkal és egy káposztával kivert nyakéket.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése