HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (487/1662) > >>

talgaby:
Nem olvastad az Extremist sem? Pedig Vasember esetén alapsztori.

zozi56:
A v5-öt én is ajánlom, szerintem a megjelenése idejében az volt az egyik legjobb sorozata a Marvelnek. A v4-et nem olvastam.

talgaby:
Iron Man v4. Cakkumpakk. Onnan ismerheted fel, hogy Warren Ellis írta az első sztorit, az Extremist.
Jó még az akkor mellé indított sorozat, az Invincible Iron Man v5 is egészen a Secret Invasion után indított sztori befejezéséig.
Vannak a régi sorozatában is egészen kiváló sztorik, de egy új olvasónak inkább a v4 ajánlott, utána a v5.

Firvingi:
Hello! Olyan kérésem lenne, hogy tudnátok ajánlani pár jó Iron Man-es storyt, minit vagy időszakot? A filmekben meg az eventekben nagyon tetszett a karaktere, de különálló füzetben még nem nagyon ajánlottak nekem.

zoli:
Üdv,...már megint  valami Klón szaga szerű történet,vagy mi :headscratch: .Mi a fene ez az új Skarlát Pók sorozat . :nemtudom:De most mintha Kaine lenne  az új Vörös Póki,.........vagy nem.....vagy valaki újabb pók képességű szereplő ....vagy mi...Hány bört lehet leszedni még erről .Mintha néhány pókklón szerepelne benne .HÁT mikor szűnnek meg, mindig feltámadnak akár hányszor is tűnnek el,halnak meg mindig vissza eszi öket a fene. :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése