HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (49/1662) > >>

Gorgonita:
Gondolom csúsznak is a megjelenésekkel a végére, míg a folyományok alkotói meg már várják a fizut az első számokért.

Sepi:
Mindig ezt csinálja a Marvel. Nem is értem, hogy minek erőltetik ennyire ezeket a világmegváltó eventeket. Lehet, hogy már ideje lenne abbahagyniuk. Már semmi súlya nincs, és tényleg mindig lelövik előre a poént mielőtt véget érne a főmini. Nekem személy szerint már azért se tetszenek ezek az eventek, mert utána minden sorozatot újra indítanak. Régebben azért legalább futott pár évig egy sorozat, most már egy évet se nagyon húznak ki. Persze azt tudom, hogy a pénz miatt csinálják, mert így az első számokkal mindig nagy pénzt tudnak kaszálni, de most már azok is kezdenek elértéktelenedni, pont azért, mert már egyik-másik a tizedik újraindítás környékén jár. És a legjobb, hogy az eladási listákon is látszik, hogy nagyon nem jön be ez sem a rajongóknak, mert már elég szépen kezd visszaesni eladásokban is a piacon a Marvel.

KiD:
Miért tart ilyen sokáig a Civil War? Tavasszal kezdték? Hát már rég magasról leszarom teszek rá, hogy mi lesz a vége. Annyira nem jó, hogy tűkön üljenek miatta az emberek még mindig, a folyományait meg már rég lelőtték más képregényekben.

Asys:
Az egyik tie-in-ben (Vasember képregényben) azt mondja Tony MJ-nek, hogy Riri Williams a jövő!  :nezze:

Annyit már lehet tudni, hogy Tony-val valami nagyon rossz dolog fog történni; mesterséges intelligenciaként fogja segíteni a már említett hölgyet, ráadásul Doom is Vasember lesz... (Eleinte hülyeségnek tartottam, amikor Otto átvette Peter helyét, de olyan jól meg volt írva a story Slott által, hogy alig vártam a következő részeket; talán a vasfejűvel is sikerülni fog!)

Doom egyébként csak szerintem hasonlít Vincent Cassel-re?  :badteeth:
(Deodato Osborn-ja tiszta Tommy Lee Jones volt, most meg Doom...)  ;D

Szóval, szerintem Old Man Logan Riri-re gondolt! Elképzelhető, hogy az AI Stark rávenné a kiscsajt valami nagyon agyafúrt bosszúra az Inhuman-ok ellen???

Farek:
Megöklözi. A mellét. :)

De ja, tényleg, a kimeneti nyíláős fel sem tűnt. Szóval igen, szemre Carol áll nyerésre. Aztán persze láttunk már csodákat...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése