HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (479/1662) > >>

gabo:
Egy haveromtól megkaptam a Fantactic Four 583-588-as részeit egy gyűjteményes kötetben, ami a Fáklya halálát mutatja be. Hála istennek le is fordította nekem mert a német tudásom, csak az alapokat elégíti ki! Meglepődve tapasztaltam,hogy milyen közeliek az általatok nem is olyan régen honosított F4 történetek, ha minden igaz 13 rész van közte! Sőt még többé kevésbé kapcsolódik is hozzá, de igazából a Fantasztikus Osztag történeteihez! Szerintem egy nagyon jó kis történet, kér hogy honosítva nem olvasható! Azt hiszem büszkék is lehetünk a Magyarországi kiadókra, úgy a Kingpinre   :worship: vagy a Fumaxra  :worship:, mert a köteteik minősége ugyanolyan jó mint a németeké ha nem még jobbak! Nem véltem nagy különbséget felfedezni, kicsit vastagabb a borító mint a magyaroké, és ennyi! Ebbe talán tudja tartani a lépést kicsi hazánk, ha a kiadott képregények mennyiségében nem is!

zoli:
Üdv. :lol:

Farek:

--- Idézetet írta: zoli - 2012. Február 16., 12:34:06 ---Üdv.Most akkor mi van  :headscratch:.Ha kolosszus a vezér fia,akkor hol az eredeti,és mikor cserélődtek ki :nemtudom:

--- Idézet vége ---
Csak vicc volt. ;)

Snake (XF):
Te mégis miről beszélsz?

zoli:
Üdv.Most akkor mi van  :headscratch:.Ha kolosszus a vezér fia,akkor hol az eredeti,és mikor cserélődtek ki :nemtudom:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése