HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Február 23., 20:18:28 ---
Amúgy meg a Spider-Wars már volt, csak Spider-versenek hívták.
--- Idézet vége ---
Oké, de ott Morlunék ellen mentek, itt meg egymás ellen mennének :cool:
Már látom magam előtt a szlogeneket: "Who will wear the webs?" :lol:
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Február 23., 18:19:05 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Február 23., 10:30:02 ---
- Karöltve Miles Morales-szel, Jessica Drew-val, Silkkel és örök kedvencemmel, Spider-Gwennel együtt. Mert nem volt még elég Pókemberünk eddig.
--- Idézet vége ---
És Miguel "2099" Pókemberre pikkelsz? ;D
Szóval még ő is ott van. Furcsa egy felállás (ha a kukába való Silket és Spider-Gwent nem számoljuk), rögtön öt, egyenként érdekes Pókemberünk is akad (Peter, Ben, Miguel, Kaine, Morales). Remélem nem valami epic "Spider-Wars" esemény felé közelítünk... :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Tudtam, hogy valakit kihagytam, gondoltam, hogy az nem létezik, hogy ilyen kevés Pókember legyen csak a Marvel univerzumban. :rolleyes:
Amúgy meg a Spider-Wars már volt, csak Spider-versenek hívták.
Sepi:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Február 23., 10:30:02 ---- Dr. Drake Ramoray gonosz ikertestvére!!!
--- Idézet vége ---
:lol: "Menj el Salembe, és keresd meg!" :lol:
Amúgy, ha jól tudom, akkor Ben kap majd egy új sorozatot.
Csak most akkor azt nem tudni, hogy újra jó lesz, vagy gonosz, vagy valami.
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Február 23., 10:30:02 ---
- Karöltve Miles Morales-szel, Jessica Drew-val, Silkkel és örök kedvencemmel, Spider-Gwennel együtt. Mert nem volt még elég Pókemberünk eddig.
--- Idézet vége ---
És Miguel "2099" Pókemberre pikkelsz? ;D
Szóval még ő is ott van. Furcsa egy felállás (ha a kukába való Silket és Spider-Gwent nem számoljuk), rögtön öt, egyenként érdekes Pókemberünk is akad (Peter, Ben, Miguel, Kaine, Morales). Remélem nem valami epic "Spider-Wars" esemény felé közelítünk... :rolleyes:
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Február 23., 10:30:02 ---Már egyszer elsütöttem, de... From the house of ideas.
--- Idézet vége ---
Fő a simpil... simlip... simpil... eccerűség, elvtársak! ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése