HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (453/1662) > >>

Zigota:
Tényleg, azóta már megváltozott a cím (szerencsére). A sorozattal kapcsolatban az a legjobb, hogy mindennek jelentősége van, bármelyik szereplő változtathat a dolgok menetén. Angolul sajnos nagyon nehéz a szöveg, elég hamar feladtam...

Aldarion:

--- Idézetet írta: Zigota - 2012. Augusztus 06., 15:30:49 ---Steven Erikson munkásságát meg nagyon szeretem, alig várom a Vámold a kopókat, bár ez magyar cím borzalmas.

--- Idézet vége ---
:blink: Bocs, de ezt a címet honnan vetted? Már csak azért, mert tudtommal - a Sárkányok táncába belecsempészett szórólap szerint az októberben kijövő új könyv hivatalos magyar címe Harangaszó a kopókért (Toll the Hounds) lesz...
Mondjuk ami engem illet már veszettül várom, épp most olvasom újra a sorozatokat - újabban éjjeliőrködöm - úgyhogy bőven van rá időm, három hét alatt végeztem az első öttel. Hiába olvastam már, egyszerűen alig tudom letenni. Erikson a szó szoros értelmében egy igazi zseni...

talgaby:
Ezek modern fantasyk. Nagyon modernek. Mondjuk elég jók, a Top Cow korai éveiből a Witchblade-Darkness-Fathom-Tomb Raider négyes egyike azon elenyészően kevés okoknak, amiért a kilencvenes évek amerikai képregényei nem voltak 100%-ig totál olvashatatlanok.

Haenilion:

--- Idézetet írta: Zigota - 2012. Augusztus 06., 15:30:49 ---Kösz a választ! Sajnos azokat az utolsó könyv kivételével mindet olvastam. Amúgy rosszul fejeztem ki magam, de inkább képregényekre gondoltam, bár könyv is jöhet  :)

Steven Erikson munkásságát meg nagyon szeretem, alig várom a Vámold a kopókat, bár ez magyar cím borzalmas.

--- Idézet vége ---

Azért van egy pár, pl. Image/Top Cow kiadó környékéről. Mondjuk nem teljesen fantasy: (wikipedia bedöglött éppen)
The Darkness
Magdalena
Witchblade

talgaby:
Akkor Európában nézz körül, mert az USA-ban fantasy is alig akad, hát még véresebb fajta. Trónok harcát nyomatják két változatban, és kb. ennyi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése