HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Láttam a Geekzen, de igazából nem egészen értem a nagy lelkesedést Ólorin és a többiek részéről, mert a képregényoldalakat leszámítva akár a 2003-as filmből is kivághatták volna a jeleneteket, mert ugyanezek gyakorlatilag abban is ugyanilyen hangulattal, fényképezéssel már benne voltak. Szóval most azon pörög mindenki, hogy a rendező sikeresen feltalálta a spanyolviaszt.
jocibmx:
Láttátok milyen conceptet dobtak össze a valószínűleg soha meg nem valósuló Daredevil filmhez? Én nem nagyon vágom a karaktert de az a másfél perc nagyon hangulatosra sikerült. Kár hogy valószínűleg nem lesz belőle semmi, mert ha vissza szállnak a jogok a Marvelhez, akkor ők gondolom hozzáigazátják Daredevilt a Marvel mozis univerzumához. Mit gondoltok szerintetek mi lenne a jó a karakternek?
Itt a link annak aki nem tudná miről is beszélek:
http://www.youtube.com/watch?v=92cVd9HalHs&feature=player_embedded
És ha már Daredevil, mit gondoltok Waid vol.3-as Daredevil sorozatáról? Itt is ajánlottátok már a fórumban, én most kezdtem bele, próbálok ismerkedni a Marvel világával :D És egyenlőre elég fura, utána olvastam, azt írták hogy próbálják levetkőzni azt a komorságot ami Daredevilt Frank Miller óta jellemezte, de nekem eddig nem adja annyira, bár eddig csak az első 3 füzetet olvastam.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Augusztus 13., 12:04:12 ---Akkoriban volt az a testhez álló cicaruhája? Meg mintha lett volna később valami lila borzalom. Meg Morrison alatt is formaruhában flangált sokat.
--- Idézet vége ---
Szép sárga rucija volt... a lila borzalom szerintem Magnetóé volt. (Hacsak nem a Fatal Attractions alatt beújított siár lépegetőcuccra gondolsz.)
Tényleg, Morrisont elfelejtettem, pedig amúgy nagyon is előkelő helyen van nálam.
Pepea:
Marvel mostanában nincs "nagyon jó" képregény. :( DC "nagyon jó" képregény: Batman, meg Batman and Robin.
Marvel top sorozatok: 1. Avengers vs. X-Men (12 képregény), 2. Spider-Men (4 képregény), és 3. Ultimate Comics Spider-Man, vol 2.-es (13 képregény).
Marvel top részek: 1. Spider-Men 4. szám, 2. New Avengers 29. szám, vol 2-es, 3. pedig Avengers vs. X-Men 9. szám.
DC top sorozatok: 1. Batman (13 képregény), 2. Batman: Arkham Unhinged (37 képregény), 3. csoda, Batman and Robin (12 képregény).
DC top részek: 1. Batman 12 szám, 2. Batman and Robin 12. szám, 3. Batgirl 12. szám.
BOOM kiadó, legmagasabb sorozatok: Rise of the Planet of the Apes (6 képregény), második The Hypernaturals (még friss, 2 képregény), harmadik pedig Adventure Time (6 képregény).
IDW top sorozatok: 1. Angel: After the Fall (28 képregény), 2. Angel, vol 1-es (25 képregény), 3. pedig Tranformers: Robots In Disguise (8 képregény).
IDW top részek: 1. Transformers: Robots In Disguise 8. szám, 2. Godzilla Half Century War 1. szám, 3. G.I. Joe: A Real American hero 181. szám (ez új, csoda).
talgaby:
Akkoriban volt az a testhez álló cicaruhája? Meg mintha lett volna később valami lila borzalom. Meg Morrison alatt is formaruhában flangált sokat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése