HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Farek:
Nem bizony. Bár ne aggódj, úgyis visszahozzák őket előbb vagy utóbb. Inkább előbb... :S
Sepi:
Közel sem ért ennyit.
KiD:
Sokk volt.
Egyetlen örömöm az volt, hogy szépen volt rajzolva. Ért ez a sorozat nekünk egy Rhodeyt meg egy Bannert?
Farek:
Na, essünk túl ezen is és felejtsük el:
Civil War II/8.
Kurva nagy harc. Igaz, hogy az előző rész végén Carol keresztüllőtte a bazi nagy Vasember páncélt, de szerencsére Tony jobban lett. :D
Medúza próbálja leállíttatni a harcot, persze esélytelen. Carol szétveri Vasembert, Tony pedig kizuhan belőle. (Na persze...) Ulysses lassan túltöltődik, és különféle jövővíziókat (nem jövőbeli Víziókat, még mielőtt) mutat meg a Nemembereknek. Aztán érkezik Öröklét, és kijelenti, hogy Ulysses már közéjük tartozik. Mondjuk, nekem gyanúsan Halál betűtípusával beszél, de lehet, hogy ez csak az én szoc nyomorom. Ráadásul tudjuk, hogy valójában láncokban is van. Sebaj, magával viszi a Nemembereken túlfeljlődött látnokot, Pókember pedig Tony élettelen testét tartja a kezében úgy, mint a látomásban Kapiét.
Végjáték. Tony valami orvosi asztalon van, Bestia és Carol hajol fölé. Kiderül, hogy nem tudnak mit kezdeni az állapotával, mert valamit kísérletezett magán, és nem értik, hogy mi van vele. Engem meg nem érdekel. Mindeki megy a maga útjára és indulnak az új címek. Carol az elnöknek jelent, aki igen elégedett vele, és nagy reményeket fűz hozzá. Carolnak pedig van pár terve a jövőt illetően...
Ennyi volt. Sok volt.
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Február 23., 21:11:40 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2017. Február 23., 20:18:28 ---
Amúgy meg a Spider-Wars már volt, csak Spider-versenek hívták.
--- Idézet vége ---
Oké, de ott Morlunék ellen mentek, itt meg egymás ellen mennének :cool:
Már látom magam előtt a szlogeneket: "Who will wear the webs?" :lol:
--- Idézet vége ---
Mondjuk ha egy pár szereplőt eltakarítanának menet közben, akkor benne vagyok.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése