HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (437/1662) > >>

Snake (XF):

--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. Augusztus 28., 08:19:22 ---ti miket fogtok olvasni a Marvel Now! vonalából?

--- Idézet vége ---
Remender miatt kap egy esélyt az Uncanny Avengers (még akkor is, ha csapatként az angyalokat nem csípem), valamint az új Kap is. Ezen kívül még Aaron-tól a Thor, és ez az új Deadpool is érdekesen hangzik. Éééés... ennyi. Illetve októberben indul a War Zone mini is, ami lezárja Rucka Megtorlós szakaszát. (bár én reméltem, hogy sokáig ott marad még, de sajnos nem így lesz).
Viszont Bendis X-Menjétől konkrétan félek. Csak nagyon pozitív visszajelzés alapján fogok belenézni.

talgaby:
Még nincs sok konkrét infó. Az biztos, hogy sok Avengers- és X-cím megszűnik. Egy részük első számmal újraindul, a többi beleolvad a két közös címben (Uncanny Avengers és A+X). Pár kapcsolódó szereplő saját sorozata is hasonló sorsra jut, a vasember, Thor és Amerika Kapitány például újraindul (Kapi lassan vetekedhet a Megtorlóval, hogy ki éri el előbb a v10-et...).
De még lehet, bejelentenek újraindulásokat, mert egyelőre mintha csak az Angyalokat és az X-eket érintené a nagy újraindítás, ami elégé félmegoldás. Habár a Marvel elég régóta hajlamos ilyen félmegoldásokkal próbálkozni.

jocibmx:
Bár még messze a november, de ti miket fogtok olvasni a Marvel Now! vonalából? Én több címnek is esélyt adok majd, hátha ottragadok valamelyiknél ha jó. Viszont fórumokban, nem mindenki van odáig érte, hogy sok kedvelt író ott hagyta régóta írt sorozatát, pl. Bendis hogy elkezdjen írni valami mást.

Meg van egy két dolog amit nem értek, pl. a Marvel Now! által elinduló Ironman sorozattal, párhuzamosan folytatódni fog az Invincible Ironman is? Vagy azok leállnak?

Plusz ifanboyon olvastam arról is, hogy ezen sorozatok közül lesz olyan amiből havonta két rész jön ki, ami 3,99-es árral elég húzós lehet azoknak akik követni akarnak egy-egy címet. Nem beszélve azokról a sorozatokról amiket a Marvel Now!-n kívül olvasnak. Bár ugye ez a probléma engem nem érint, de nem igazán értem a Marvel gondolkodásmódját ebben az esetben.
Értem, hogy új olvasókat akarnak fogni, talán engem is meg fognak fogni majd, de pl. DC rebootja lényegesen áttekinthetőbb volt, havonta egy füzet jelent csak meg, alacsonyabb áron, és az előtte futó sorozatokat meg leállították, a könnyebb átláthatóság kedvéért.

Snake (XF):
Amivel mélységesen egyetértek, pont ezért fogok várni a Scalped HC-kra, de ez a AvsX kötet teljesen hidegen hagy :)

talgaby:
Lehet, de engem meg nem érdekelnek a tpb-k. :) Ha már veszek valami, nézzen is ki, illetve legyen kötve, hogy ne essen szét öt-tíz év múlva.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése