HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Én szinte mindegyik nagyobb címbe belekezdek, kivéve az X-eket mert az még mindig nem tud érdekelni, bár lehet most kéne nekik adni egy próbát. De egyszerre vagy harminc címet amúgy se fogok tudni követni. Egyébként Jason Aaron Thorja, meg Waid Hulkja érdekel a legjobban, az írók miatt. Matt Fractionről is jókat hallottam, szóval a F4-be is belekezdek majd, bár az még sose tudott megfogni. A többi meg csak a karakterek miatt érdekel, pl. Kapi, de Remendert is egyedül a Fear Agent által ismerem, de az nem tudott nagyon megfogni, úgyhogy kíváncsi leszek mi sül ki belőle.
A Deadpoolt meg valami humorista írja, és Tony Moore rajzolja majd, ami érdekes párosításnak tűnik.
És ha már a félmegoldások is szóba jöttek, én megőrülnék ha pl. Waid Daredeviljét leállítanák, mert nagyon megszerettem, és régebbi Daredevilekhez is kedvet adott, szóval ilyen szempontból nem bánom a félmegoldást. De pl. úgy tudom hogy az Invincible Ironman elég jó, az biztos bántja egy két ember szemét majd ha lelövik.
Snake (XF):
Én is csak azért néztem bele, mert nem hittem el, hogy annyira rossz lehet. Tévedtem.
A White-ra te még látsz bármi esélyt? Mert én már lemondtam róla.
talgaby:
Loebtől én már mindent elkerülök, ami nem a Captain America: White lesz.
Snake (XF):
Ízlések és pofonok, az UXF jelenleg az egyik legjobb x-cím szerintem, bár az Apokalipszises sztori után tényleg volt egy kisebb megtorpanás, ezt elismerem. Remender a szélsőségek embere, vagy kegyetlenül jót ír, vagy brutálisan rosszat. Idővel elválik majd, hogy ez a két új cím melyikbe sorolandó. Viszont amit piszok nagy ívben el kell kerülni, az Loeb újabb Rozsomák sztorija.
talgaby:
Remendertől én már tartok. Az Uncanny X-Force ahogy haladt előre, számomra egyre elviselhetetlenebb lett, de most meg a jelek szerint csak nála szerepel majd Vadóc, így muszáj lesz olvasni. Amúgy az X-részlegben én bízok továbbra is. Hickman Angyalait emg talán majd az F4-hez hasonlóan egy-két év múlva egybe ledarálom, ha tartja az eddigi szokását, úgyis egy 50-100 füzetes eposzba kezd rögtön bele. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése