HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Inner Cirlce: Soha nem tudtam megszeretni az X-ment, valamiért, viszont mikor ilyeneket olvasok, nem értem hogy mások miért szeretik annyira ;D Na nem kötekedésből mondom :badteeth:
Predash: Nekem meg az ellenkezője volt, tele voltam már a sok DC-s címmel, a Daredevil meg annyival másabb hangulatú volt és ez tetszik. Annyira bejött, hogy most elkezdtem olvasni a vol.2-t is. Nemsoká Bendis Daredevilje jön, ami meg elvileg a legjobb az egész szériában, úgyhogy nekem telitalálat volt Waid, minden szempontból ;D
zoli:
ÜDV,hm az a bizonyos 75 dolláros árhoz ,ott kint kb elég az ottani napi 8 órás műszak .Nálunk pedig átszámítva legalább egy hét munkavégzés kell .Na ennyit az arányokról.
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2012. Augusztus 28., 09:51:52 ---Viszont amit piszok nagy ívben el kell kerülni, az Loeb újabb Rozsomák sztorija.
--- Idézet vége ---
Mélyen egyetértek, sajna Rozsomákról kb. az Origin óta egyszerű matematikával, pontosabban kombinatorikával készülnek a történetek, azon se lennék meglepődve, ha kiderülne, hogy mechanikus úton; megrántják egy átalakított félkarú rabló nyerőgép karját, és az kidobja, hogy a következő sztori főszereplője:
- Rozsomák múltjából és/vagy
- halottnak hitt és/vagy
- vöröshajú nő és/vagy
- adamantium csontú és/vagy
- karmos és/vagy
- kanadai.
Volt Rose, aki Rozsomák múltjából van, nem hitték halottnak, vöröshajú nő, de nincsenek adamantium csontjai és karmai, viszont kanadai. Volt Romulus, aki szintén R. múltjából van, őt se hitték halottnak, nem vöröshajú, adamantium csontjai sincsenek, viszont karmos és nem tudni, hogy kanadai-e. Volt X-23, és voltak adamantium katonák, már végig se sorolom a paramétereiket. Most van ez az új ribi, aki nincs Rozsomák múltjából, de adamantium csontú, karmos vöröshajú nő, és persze visszajött Kardfogú, akiről azt se tudom, hogy most éppen vannak-e adamantium csontjai, viszont talán egy-két évig is kibírta holtan. Könnyű kiszámolni, milyen karakterek jöhetnek még: a fentieknek olyan kombinációi, amik még nem szerepeltek (olyan sokszor).
Predash:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. Augusztus 28., 10:39:29 ---én megőrülnék ha pl. Waid Daredeviljét leállítanák, mert nagyon megszerettem, és régebbi Daredevilekhez is kedvet adott,
--- Idézet vége ---
Én gyakorlatilag napokig olvastam az első két számot, olyan szinten nem keltett fel bennem érdeklődést egyetlen egy oldal sem
Pepea:
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Augusztus 28., 18:01:20 ---Hát a Forbiddenhez mindenképpen elmegyek majd párszor, rengetegen írták, hogy elképesztő.
--- Idézet vége ---
Szoktam rendelni Forbidden-tól, számtalanul! :) De sajnálom, már nem folytatják, vége a sorozatnak. :( Ott mindenképpen érdemes járni. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése