HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (433/1662) > >>

Haenilion:

--- Idézetet írta: zoli - 2012. Augusztus 29., 13:57:55 ---Üdv, most kaptam amerikai ismerősöktől  egy  ;Essential ,Tales of suspense 39-72. ,válogatás képregény könyvet .Amiben az első Vasember történerek vannak majdnem reprint kiadásban,kivéve hogy nem szines.De mégis csak az első 1959 es számtól , és ez mindössze kb 16 dollárért ,ami ott kint kb egy órai bér {Most néztem utána  ;) }.És ez nálunk lenne vagy 6500 ft ott kb a 220 ft-os árfolyamot számolva ,valahol 3500 ft van.HM Szomorú drágábbak vagyunk mint Amerika

--- Idézet vége ---

Becsomagolás, szállítási költség (óceán), vám (eu), raktározás/komissiózás ktsge, szállítás (eu-n belül), beározáson árfolyamveszteség (amcsi feladás és magyar átvétel közti időszak árfolyamváltozása, mostanság ált. veszteség, de ha magyar forgalmazón keresztül rendelsz ezt nem érzed meg, mert lenyeli ill. belekalkulálja az árba), kiszállítás/házhoz szállítás. Ja és persze a magyar forgalmazó haszna. Ezért drágább sajna.

Inner Circle:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. Augusztus 29., 13:26:49 ---Inner Cirlce: Soha nem tudtam megszeretni az X-ment, valamiért, viszont mikor ilyeneket olvasok, nem értem hogy mások miért szeretik annyira  ;D Na nem kötekedésből mondom :badteeth:

--- Idézet vége ---

Őszintén? Szerintem a szuperhős-történetek csak a rút kiskacsa sztorijának páncélos-csapkodós rebootjai :D valahol mindenki szeretne igazán különleges lenni, erre pedig az X-Men és a mutánsok világa különösen alkalmas, mármint az ő helyükbe könnyen beleéli magát az ember. Igazából Superman is errefele kacsingat az Average Joe farmer nevelőszüleivel, és persze Pókember, mint a lúzer gimnazista, aki otthon a mikroszkópjával és egy tubus Chemotox-szal megváltja a világot. De szerintem a mutánsok találják el a legjobban a nagy átlag ízlését: én és a haverjaim furcsának születtünk, utálnak minket, de mi azért lecsapunk mindenkit, akkor is, ha nem köszönik meg :-) Ráadásul mivel a mutánsoknak nem kell egyenként új eredet-történetet kreálni, ezért kimeríthetetlen hátteret és szereplőgárdát biztosítanak a történetekhez, bármikor be lehet dobni néhány (tucat) újat, ill. bárkiből lehet bármilyen helyzetben mutáns, ami elég nagy szabadságot ad az íróknak. Szóval izgi, na.

zoli:
Üdv, most kaptam amerikai ismerősöktől  egy  ;Essential ,Tales of suspense 39-72. ,válogatás képregény könyvet .Amiben az első Vasember történerek vannak majdnem reprint kiadásban,kivéve hogy nem szines.De mégis csak az első 1959 es számtól , és ez mindössze kb 16 dollárért ,ami ott kint kb egy órai bér {Most néztem utána  ;) }.És ez nálunk lenne vagy 6500 ft ott kb a 220 ft-os árfolyamot számolva ,valahol 3500 ft van.HM Szomorú drágábbak vagyunk mint Amerika

jocibmx:
A Born Againt még nem olvastam, de Millertől már megvolt a The Man Without Fear,  baromi jó eredet történet, meg xfanzinen láttam ezt a minit, a Battlin Jack Murdockot, ami szintén nagyon bejött.

És csak hogy feldobjak még egy témát, néhány napja olvastam ifanboy.com-on, hogy a Marvel Now! miatt most sok író/rajzoló csapat átmegy más címekhez, és hogy erre miként fognak a vásárlók reagálni. Valaki továbbra is olvassa e mondjuk az Avengerst, azután is hogy Bendis otthagyta, vagy a kedvenc írója, rajzolója után megy, legyen az bármilyen más képregény.
Csak azért mondom, mert most hogy bejött Waid Daredevilje, tuti, hogy belekezdek majd a Marvel Now!-s Hulkjába, pedig eddig nem olvastam még túl sok Hulkot sem.
Ti kitartotok, mondjuk egy-egy karakter mellett, legyen az bármennyre is rossz, vagy egyből abbahagyjátok ha lelép az aki mondjuk megszerettette veletek?

Snake (XF):
Miért szeretjük az X-Ment? Mert mikor megfelelő íróhoz kerül, akkor nagyon jó dolgok sülnek ki belőle. Loeb... nos, ő már nem tartozik közéjük. De nálam pl Supermannal van ez :)

Waid is jól írja, de a Bendis/Brubaker történetek jobbak. Mondjuk Brubakertől ha csak a Lady Bullseye-os sztoriig nézzük, akkor talán még jobban is írta Bendistől. Plusz ha már DD, akkor a Born Again megkerülhetetlen.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése