HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Snake (XF):
Hamarosan lesz folytatás :)
De a 81. résszel nagyon nem ér véget a sztori, Bendis olyan labdát dobott fel az őt váltó Brubakernek... és ő legalább olyan jól folytatta Matt történetét. Egyébként a Bendis ciklus két omnibusban jelent meg, és igencsak kérdéses, hogy lehet-e még kapni emberi áron.
Brubaker Kapitánya pedig legalább ilyen jó, legalábbis a 42. részig mindenképp.
jocibmx:
Elkezdtem olvasni Bendis Daredeviljét, és kb. egy nap alatt végig is rágtam magam azon ami xfanzinen fenn van. És megőrülök, hogy nem találom a folytatást sehol sem :badteeth:
Nem tudtok esetleg egy linket? 65-számtól kellene 81-ig, ott ér véget Bendis teljes runja.
Annyira tetszett, egyébként, hogy ez a történet is felkerült az "egyszer tuti kell omnibusban" képzeletbeli listámra ;D
Ha Brubaker Amerika Kapitányával is így járok, akkor igen csak anyagi gondok fognak jelentkezni ;D
talgaby:
Nem lenne sok az eltérés, kivéve, ha a karácsonyokat próbálod összeszedni. Lee után elég hamar elkopott, hogy időt próbáljanak beleírni, bár egészen a nyolcvanas évek magasságáig felbukkant a "néhány órával/nappal/héttel később" meghatározás, de semmi konkrétum. Ráadásul a hetvenes évektől már nem volt ritka, hogy 3-6 hónapnyi füzetmennyiség 24-48 ottani órán belül zajlott le.
KiD:
Azt hiszem, ez már itt is fölmerült, legalábbis én valahol írtam, hogy vicces lenni megszámolni a történetekben telő időt (ha mást nem, azt általában lehet tudni, hogy egy sztoriban mondjuk elérkezik a másnap, vagy a következő hét) és összeadni őket. Csak a poén kedvéért. :)
zoli:
Üdv,kösz.Találtam még egy érdekes dolgot a Képregényes időtartalommal kapcsolatban.Azt hogy ha a pl a Marvel univerzumbeli idő szerint , mondjuk Pókember életében kb csak 15 év telt el,mert amikor a pók megmarta kb 15 éves volt. Most pedig kb valahol 30 körül lehet ;). Vagyis míg nálunk 1962 óta 2012-ig 50 év múlt el, náluk csak nagyjábol 15. Ez azt jelenti hogy, ha tényleg komolyan vesszük ,meg történtnek tekintjük a kalandjait. Ami több mint 1000 füzet a különböző címekkel együtt . Akkor szegény DC vagy Marvel hősöknek elég sűrű az életük. Hisz szinte a szószerint ,minden órában történik valami velük
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése