HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Február 27., 19:06:23 ---Ja, ráadásul a tini verzió melegedett be, ami nem tudom, mennyire jó lépés a Marveltól... de hát lehet, hogy valaki ott erre élvez, a tini meleg kisfiúkra :rolleyes:
Alapjáraton nem vagyok homofób, de az ilyenek kiakasztanak. Miért nem a felnőtt Bestiát cumming out-oltatták, róla pl. tök el tudom képzelni, hogy meleg. Mégis, ki feküdne le vele, max Wolfsbane :hehe:
--- Idézet vége ---
Ő meg a jószívű kiállhatatlan Abigail Branddel jött össze. :hehe:
Nem volt valami olyasmi, hogy a felnőtt Bobby is meleg, csak ő elnyomta magában? Vagy végül legalább azt kihozták belőle, hogy ő nem az?
Micho:
Ja, ráadásul a tini verzió melegedett be, ami nem tudom, mennyire jó lépés a Marveltól... de hát lehet, hogy valaki ott erre élvez, a tini meleg kisfiúkra :rolleyes:
Alapjáraton nem vagyok homofób, de az ilyenek kiakasztanak. Miért nem a felnőtt Bestiát cumming out-oltatták, róla pl. tök el tudom képzelni, hogy meleg. Mégis, ki feküdne le vele, max Wolfsbane :hehe:
KiD:
--- Idézetet írta: Micho - 2017. Február 27., 12:42:17 ---
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Február 27., 12:33:33 --- (vagy most már Vasnő, vagy mi a bánatnak kellene nevezni?). :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Vasszív :nezze:
Ha már ebbe az irányba mennek el, hogy minden hőst "tinisíteni" kell, nem kellett volna lelőni az Ulti-univerzumot, hisz az erre lett kitalálva... Így most nincs más, szétbarmoljàk a Prime-ot (majdnem pride-ot írtam, de szerintem nem vagyunk már messze attól sem, hogy jól "befűtsenek" a Marvel-hősök alá, mert kevés köztük a meleg) :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Bobby Drake-nek már befűtöttek. :nezze:
Micho:
--- Idézetet írta: Sepi - 2017. Február 27., 12:33:33 --- (vagy most már Vasnő, vagy mi a bánatnak kellene nevezni?). :rolleyes:
--- Idézet vége ---
Vasszív :nezze:
Ha már ebbe az irányba mennek el, hogy minden hőst "tinisíteni" kell, nem kellett volna lelőni az Ulti-univerzumot, hisz az erre lett kitalálva... Így most nincs más, szétbarmoljàk a Prime-ot (majdnem pride-ot írtam, de szerintem nem vagyunk már messze attól sem, hogy jól "befűtsenek" a Marvel-hősök alá, mert kevés köztük a meleg) :rolleyes:
Sepi:
Sokáig mindenki a mostani új Vasemberről gondolta azt, hogy az lesz az új Hadigép, mert egy borítón még szürke Vasszerkóban feszített. Persze később kiderült, hogy ő a Vasember (vagy most már Vasnő, vagy mi a bánatnak kellene nevezni?). :rolleyes:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése