HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Pepea:
Én nagyon szeretem Rob Liefeld-et! Igaz, furcsa testek, de rajzolás nagyon jó, most már jobb, pl THE INFINITE, nagyon jó, nekem tetszik, tiszta mint X-Men figurák. :) Nem mindenkinek rajzolási ízlése van. :)
talgaby:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. Szeptember 05., 10:56:12 ---Írónak is olyan rossz amúgy mint rajzolónak?
--- Idézet vége ---
Á, ha össze kéne hasonlítani, azt mondanám, rajzolónak szinte már művész amellett, hogy milyen író. Csak olvasd el a Youngblood v1 első nyolc számát. Annyi bőven elég lesz.
Zigota:
A kedvencem Liefeld-től az alábbi képen Pókember a háttérben :lol:
http://assets.sbnation.com/assets/1070358/38.jpg
jocibmx:
Ezeket a linkeket már én is átnyálaztam ;D nehéz eldönteni melyik a legrosszabb rajza, viszont valamelyik listában volt egy olyan kép, ahol az egyik szereplő mondatát a következő panelen egy másik szereplő fejezi be, ami iszonyat hanyagságnak tűnik :badteeth: Írónak is olyan rossz amúgy mint rajzolónak?
Egyébként most hogy otthagyja a DC-t, egy két twitter bejegyzésében nem túl jó színben tünteti fel a DC vezetőségét. Lehet rossz indulat, vagy a DC tényleg ennyire megnehezíti a készítők dolgát? Ilyen a Marvel is?
Tudom, hogy ez már másik téma, de elgondolkodtató, hogy mi lesz a mainstream amerikai képregény jövője, ha ennyire hajtják az alkotókat. Nem hiába, beszélnek sokat most az independent cuccok előretöréséről.
Bocs amúgy a hirtelen témaváltást, de én bármit össze tudok kötni bármivel :lol:
zoli:
Üdv, szegény kapi túlzásba vitte a testépítést ,azt hitte hogy a 90-60-90 a férfiakra is vonatkozik ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése