HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (422/1662) > >>

KiD:

--- Idézetet írta: KiD - 2012. Szeptember 23., 10:23:13 ---Stan lemondta az elkövetkező programjait egy nagyon komoly körülményre hivatkozva. (very serious circumstance...) Nagyon remélem, hogy nincs akkora baj, amire mindenki gondol, vagy ha mégis, akkor megoldja. Lélekben legyünk vele!

--- Idézet vége ---

http://m.sfx.co.uk/2012/09/29/stan-lee-has-pacemaker-fitted/

Áhá... szerencsére úgy néz ki, túl van rajta.

Predash:
Na megvettem itt kint a Walking Dead 102-t. Szerintem sem volt időhúzás, ha nagyon szőrszálhasogató akarnék lenni, akkor csak 1-2 oldalra lehetne azt mondani. A vége viszont nagyon ütött, szerintem nagyon jó cliffhanger volt. A Neganos részek óta nem érzem, hogy időhúzás lenne, viszont a kb 80-95 között nagyon az volt.
Amúgy olvasta valamelyikőtök az egyik levelet a végén? Talán az első volt. Nagyon durva hangvételű, és a válasz sem semmi.

zoli:
Üdv,érdekesnek ígérkeznek  azok az összefüggő címlapok az All new x-men ,és az Avengers 1-3. számaiban. Szerintem ötletes ,ilyesmi máshol mintha ,csak a Star Wars képregényeknél lett volna már egyszer ;)

Inner Circle:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. Szeptember 20., 09:38:41 ---...ezek szerint tényleg nincs semmiféle közös irány amit követnek, mindenki ész nélkül ír meg mindent, és aztán utólag változtatnak meg rajta dolgokat. Ha ez így megy, lehet hogy néhány éven belül megint újra ki kell takarítaniuk az univerzumukat.

--- Idézet vége ---

Nyomatékosan kérlek, hogy hagyd abba a politizálást!!!  :hehe:

KiD:
Stan lemondta az elkövetkező programjait egy nagyon komoly körülményre hivatkozva. (very serious circumstance...) Nagyon remélem, hogy nincs akkora baj, amire mindenki gondol, vagy ha mégis, akkor megoldja. Lélekben legyünk vele!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése