HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv ,és lesznek-e ezek a történetek ,valahol magyarul :nemtudom:
Inner Circle:
Nem volt rossz, legalább a történet közben volt néhány fordulat, bár a vége, persze, már nem tartogatott sok izgalmat. A Civil War-on kívül nem is nagyon jut eszembe olyan crossover, aminek nem lehetett elég jól megtippelni a végét (ugyan a CW-nél is megjósoltam, ami lett, de a hősök jó részét szétszórni az illegalitásba határozottan bátor lépés volt). Kissé leegyszerűsítve: Secret Invasion: jól megverik a skrullokat, Siege: jól megverik Osborn-t, Fear Itself: jól megverik a Serpent-et, AvsX: jól megverik a Főnixet. Szóval a végét előre tudjuk, maradnak a sztori fordulatai, azokból pedig az AvsX-be jutott, köszönet érte az alkotóknak (leszámítva a fakezű Romitát, aki nélkül még regényformában is jobb lett volna az eleje). És külön köszönet a Wolverine and the X-Men tie-inekért!
Farek:
Na, véget ért a nagy Angyalok-X-Men összecsapás. Hááát... nem is tudom. Legalább megalapozták, hogy miért is lesznek vegyes csapatok. A "No more mutants" utánérzés pedig várható volt, bár jó pillanat volt.
zoli:
Üdv ,MÁS...utána néztem a Comic Vine-n a magyar karaktereknek tényleg vannak a DC-nél is és a Marvelnél is :D.KÖSZ :worship:
zoli:
Üdv,....HM....Mi van má...Tényleg MEGSZÜNÉSSEL :nemtudom: :headscratch:.ünneplik a Pókember 50. évfordulóját :( Állítólag 700.-al vége
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése