HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (417/1662) > >>

zozi56:
Én kb. a harmadik számig bírtam, olyan bárgyú volt...

Zigota:
Elolvastam én is az AvsX főminit. Érdekes, hogy ahhoz képest, hogy mindenhol egy kisebbfajta "reboot"-ként írtak róla, semmi merészet nem mertek lépni a sztoriban. Összesen egy fordulat volt a sztoriban. A szokásos hibákról nem is beszélve, mint a Főnix erejének folyamatos igazítása a történethez. Amúgy a végén a sok jóval amit csináltak Küklopszék, mi lett? Kíváncsi lennék arra is, hogy hol ítélték el őket, és mi volt a vád? És Magnetót miért üldözik?

Inner Circle:
Azon gondolkoztam, hogy az AvsX után ki fogja vezetni a mutánsokat? Nem nagy spoiler, hogy Küklopsz per pillanat nem ér rá. Emma Frost-ot az egyik Avengersben már fogolyként szállították a főnixkedés miatt (pl. megtámadta az Avengers Academy-t meg zárójelben a fél világ kormányainak a fegyverkészleteit), de még ha el is engednék, a Fehér Királynős múltjával semmiképp se egy igazi vezető-ikon. Rozsomáknak még a suli is egy kicsit nagy zakó, különben se állna jól neki az eszmei vezető szerepe, és akkor az X-Force-ról még nem beszéltünk ("Elnézést, Mr. Logan nem tudott eljönni a megbékélést és a kölcsönös bizalmat hirdető konferenciára, mert épp miszlikbe vág néhány száz pofát, akikről az a véleménye, hogy a mutánsok ellenségei.") Magnetó a múltja miatt vállalhatatlan (az utolsó AvsX mintha még arra is célozna, hogy őt is körözik, bár hogy miért?... Amikor megtámadták, védekezett, más bűnéről nem tudok). Bestia tipikus második ember, még az életben nem vezetett semmit, talán még autót sem, csak kutatásokat, azok amúgyis jobban érdeklik. Az X-Factor-ban vannak vezetők (Madrox, Plazma), de ők kisfiúk az ilyesmihez.
Végülis három esélyest látok, mindhárom nő, a növekvő valószínűség sorrendjében: Vadóc, Kitty és Vihar. Ororo a legesélyesebb, ő már vezette az X-eket, királyné is volt, de a Párductól elváltak, szóval úgyis ráér és úgyis meg akarja mutatni, hogy mit tud. Ja és amúgyis elege volt már abból, hogy Küklopsznak jelent. Szerintem ő lesz a mutánsok új "arca".

zoli:
Üdv,Kösz  :worship:

talgaby:
Civil War volt.
Secret Invasion két éve "jövőre jön" állapotban van a Kingpinnél, de jövőre elvileg tényleg lesz.
Ha lesz SI után Sötét Bosszúangyalok (Dark Avengers), akkor lesz Siege is, máskülönben nem.
Fear Itself, ha van égi hatalom, nem lesz.
AvX vagy lesz kiadva (erősen kétlem) vagy kb. hat-hét év múlva az xfanzine-on... ha lesz még akkor honosítás.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése