HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Olvastátok már Snyder Death of the family című Batman történetének első füzetét? Ütős anyag, Capullo még mindig nagyon jól rajzol Snyder meg még mindig nagyon jól ír ;D
Remélem követi innen is valaki, hogy aztán jól ki tudjuk dumálni :badteeth:
KiD:
Köszi. Korábban nem láttam, hogy ajánlottad, mert direkt nem olvastam AvX kommenteket.
Inner Circle:
Ötödször is ajánlom a "Wolverine and the X-Men" tie-in-eket :-) Amennyire semmit nem vártam attól a szériától, annyira jók. Ráadásul mindegyik abszolút másról szól, vagyis nem egy többrészes sztori. Az egyik főszereplője Deathbird, annak az első oldalán a kikacsintás a Watchmen-re a zseniálissal határos.
KiD:
Pedig Romita önmagához képest még egészen odatette magát... Amúgy még nem jutottam a végére, nemrég kezdtem el, de tipikus event és megtestesíti mindazt, amit nem szeretek a modern képregényérában. És még így is le tud kötni valamelyest, egy két érdekes - a jó túlzó jelző lenne - elem került bele. Van olyasmi amit a fő szálon kívül ajánlanátok belőle?
Inner Circle:
Romita Jr. rajzaival még az Ember Tragédiája vagy az 1984 is bárgyú lenne. Mondjuk a sztori eleje nagyon kiszámítható. Az ötödik végétől lesz érdekes, bár sajnos ezt még JRJR rajzolta, de a hatodikat már nem kell csukott szemmel olvasni.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése