HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zajrus:
Aham, bár a kis világok közti crossover után Peter rákeresett Miles-re a neten és talált is valami érdekeset, persze lehet, hogy lógva hagyják a szálat, de ha már új Póki ennyi erővel ő is lehet...
jocibmx:
--- Idézetet írta: rolinev - 2012. Október 17., 20:37:50 ---Miles Morales ki más? :lol:
--- Idézet vége ---
De hát ő most az Ultimates Póki nem ?
Haenilion:
--- Idézetet írta: Predash - 2012. Október 19., 11:47:13 ---Na a 103-as Walking Dead már tényleg időhúzás volt. :) A sok beszéd, és a béna fegyveres szituáció helyett jobb lett volna, hogyha többet megtudunk Rick és Jesus tervéből, mert a cliffhanger bár hangulatos volt, de kellett volna még egy pár oldal az egészhez.
--- Idézet vége ---
Én is olvastam a részt, és egyszer csak vége lett... De miért is? Épp kezdett belendülni a sztori. Egy Barátok közt epizódba több cselekmény van belenyomva, mint mostanában a WD-be. Te hol láttál cliffhangert? Mert én sehol. 100. rész óta komoly lejtmenetben van a színvonal. :(
Predash:
Na a 103-as Walking Dead már tényleg időhúzás volt. :) A sok beszéd, és a béna fegyveres szituáció helyett jobb lett volna, hogyha többet megtudunk Rick és Jesus tervéből, mert a cliffhanger bár hangulatos volt, de kellett volna még egy pár oldal az egészhez.
zajrus:
Miles Morales ki más? :lol:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése